KØB PLUS!

Klar med millioner til Riis-indkøb

Saxo Bank betaler for gildet, hvis Bjarne Riis finder de rigtige ryttere til at styrke holdet omkring Alberto Contador

Tour de France er tiden, hvor der skal købes nye rytter ind til næste sæson. Og holdejer Bjarne Riis har allerede fået sin dosmerseddel godkendt hos hovedsponsoren Saxo Bank.

Faktisk har bankens cykelinteresserede ledelse indvilliget i at betale for de rigtige forstærkninger, der kan gøre Alberto Contador til en endnu større Tour-favorit næste år.

- Hvis der skulle være behov for det, så har vi en klausul der gør, at vi træder til med en ekstra sum penge, hvis Bjarne finder den rigtige rytter, der kan styrke holdet.

- Det kan både være en profil eller en til at styrke bredden på holdet. Det kommer ud over det generelle sponsorat af holdet, fortæller Saxo Banks administrerende direktør Lars Seier Christensen til sporten.dk

Riis bekræfter, at han har mulighed for at få økonomisk hjælp til nye lønninger, hvis han kan skaffe de rigtige profiler. Han afviser at tale om, hvem der er i kikkerten.

- Det er fint. Nu gælder det specifikke ryttere, så det er ikke sikkert, vi kan få fat i dem. Men det giver os da nogle muligheder for at styrke holdet.

Er det også noget af det, Tour de France skal bruges til?

- Ja.

For Lars Seier Christensen og Saxo Bank var Riis’ evne til at tiltrække Alberto Contador stærkt medvirkende til, at der blev foretaget en kovending, så hovedsponsoren alligevel sikrede holdets overlevelse endnu et år midt i sidste års Tour de France.

Men selvom eksperter vurderer, at Saxo Bank i år hævede sit sponsorat til et godt stykke over 50 mio. kr., så fastholder Saxo Bank-direktøren, at Riis selv bestemmer, hvilke ryttere, som skal hentes ind.

- Vi har fuld tillid til, at Bjarne altid kan hive en kanin op af hatten og sørge for, at holdet altid vil være blandt de bedste. Det er også i overensstemmelse med de værdier, Saxo Bank repræsenterer som selskab, siger Lars Seier Christensen.

Efter Riis’ ønske, vil han ikke afsløre, hvor meget han og bankens medstifter Kim Fournais valgte at forhøje sponsoratet med, så det samlede budget angiveligt kom op på omkring 100 mio. kr.

Lars Seier garanterer blot, at der virkelig er tale om en ’væsentlig forhøjelse’, og at en eventuel dopingdom til Alberto Contador efter Tour de France ikke vil få investeringsbanken til at trække tæppet væk under Bjarne Riis og selskabet Riis Cycling A/S.

- Vi er der uanset, om Contador skulle være der eller ej. Der er dermed ingen risiko for, at Bjarne skulle være i problemer, hvis Contador dømmes. Men lad mig samtidig sige, at det absolut ikke er min forventning, at vi kommer til at undvære Contador pga. en dom. Det ville være en stor uretfærdighed ud fra de oplysninger, jeg har ladet mig tilflyde omkring situationen, siger Lars Seier Christensen omkring den appel af hans clenbuterol-sag, som sportsdomstolen CAS skal behandle i august.

Hverken Bjarne Riis eller Lars Seier Christensen ønsker at uddybe eventuelle klausuler, der træder i kraft, hvis Contador dømmes skyldig.

Din kommentar

Kommentarer

KOPI CITATER. IGEN IGEN: BT.

Skrevet af Anonym, Onsdag den 27. juli 2011, 12:50

SaxoBank, var i tv2- under touren. Og de har intet oplyst om hvilket beløb, der var tale om.. Og næsten ordret gengiver BT. hvad der blev talt om, og igen tilføjer BT lidt ekstra
tidligere andre KOPI indlæg, hentet fra andre "medier" og blander en sammen.
Som på ingen måde stemmer overens med virkeligheden, i ovennævnte indlæg.

PINLIGI! At SportenDK.- i BT: Ikke selv leverer oprigtigheden. Af hvad der er sandt og hvad der er sagt og ikke sagt:

jep sir

Skrevet af Anonym, Fredag den 8. juli 2011, 15:49

det kunne også være en 5-6 nye han hente måske en gilbert, så en god til den helt flad brostensklassic og måske til giro og så nogle god hjælpe rytteren

Tror de har lavet ROI beregning

Skrevet af Anonym, Fredag den 8. juli 2011, 15:11

Det er ikke en gestus. Der ligger en benhård Return on investment beregning bag deres sponsorat - hvilke andre sportsgrene kan man få så stor eksoponering med så "få" midler.

Man skal også huske at Saxo har de fleste af deres kunder udenfor DK's grænser

For mange penge

Skrevet af Anonym, Fredag den 8. juli 2011, 13:27

Godt man ikke er kunde hos saxo bank,mine penge sku ikke bruges på at forstærke noget sports hold,det er fint nok de er sponsore for Bjarne drengen,forstår bare ikke dem der skyder mio af kr i sport,det er for plat,sport er ikke alt,skal lige siges,jeg er selv tour seer,men syntes der er ALT for mange penge der også-ligesom i fodbold.

SUPER SAXO BANK

Skrevet af Anonym, Fredag den 8. juli 2011, 13:15

EN SUPER GESTUS FRA SAXO BANK TIL BJARNE RIIS , HVAD KAN VI SIGE DET ER BARE DEJLIGT AT VIDE AT DER NU BANES MULIGHED FOR AT BJARNE KAN DET HAN ER BEST TIL NEMLIG AT SAMMEN SAETTE ER SUPER HOLD OMKRING ALBERTO CONTADOR , HELD OG LYKKE MED DET BJARNE VI VED DU KAN DET BEDRE END DE FLESTE GOD TOUR VI KAN IKKE VENTE MED AT SE CONTADOR I BJERGENE HVOR VI VED HAN ER SAA GOD.....KIM

Herligt nyt

Skrevet af Anonym, Fredag den 8. juli 2011, 11:34

Sådan - så har vi den nødvendige ro på den front og Bjarne kan gå ud og optimere holdet til næste sæson. Fedt - det glæder mig rigtig meget.

En rigtig god nyhed

Skrevet af Anonym, Fredag den 8. juli 2011, 11:18

Det er en rigtig god nyhed, og tror nok at Bjarne skal få fat i de ryttere som han skal bruge.
Så kan Bjarne forhåbentlig få fat i nogle som yderligere kan hjælpe Contador. Så det bliver spændende hvem Bjarne har kig på, tror at en af dem er ham Contador "gav" sejren i Giroen, ved at Contador gerne vil have ham på holdet. Tror at han vil være en god hjælper til Contador i de løb som han kører.

Ja, der er en sammenhæng!

Skrevet af Anonym, Fredag den 8. juli 2011, 11:01

Tyler Hamilton kom til Riis som ingenting. Riis groomede ham og gjorde ham til Tour udfordrer. Han forlod Riis og floppede efterfølgende fælt.

Carlos Sastre kom til Riis som ingenting. Riis groomede ham og gjorde ham til Tour vinder. Han forlod Riis og floppede efterfølgende fælt.

Andy Schleck kom til Riis som ingenting. Riis groomede ham og gjorde ham til Tour udfordrer. Han forlod Riis og ..............

sådan saxobank

Skrevet af Anonym, Fredag den 8. juli 2011, 09:44

så kan det være han købe nogle af de rytter som det lille leopard-trek hold ville ha

FLOT SAXO BANK

Skrevet af Anonym, Fredag den 8. juli 2011, 09:09

NU kan Bjarne betale tilbage til Kim Andersen og de andre "judas" tidligere Saxo holdet ansatte som viste sig at være forrædere bag ryggen på BR- GIV dem baghjul Bjarne - dræn deres hold denne gang.

De rytter der gik med Kim A og Holm er ikke lykkedes efterfølgende - en sammenhæng?