KØB PLUS!

Her kan du se Armstrongs tilståelse

To kabel-kanaler, der er tilgængelige for danskerne, viser Lance Armstrongs Oprah-interview.

Når Lance Armstrongs interview med Oprah Winfrey ruller hen over skærmen natten til fredag, er der også mulighed for at se med i Danmark. Forudsat at man er villig til at stå op kl. 3 om natten og tænde for fjernsynet, kan danske seere med adgang til enten Discovery Channel eller TLC følge med, når Armstrong - måske - bekender fortidens synder i en eller anden udstrækning.

- Vi er stolte over at kunne bringe dette eksklusive og vigtige interview live i Norden på begge vores kanaler, udtaler den danske direktør hos Discovery Networks Nordic, Jan Andreassen, i en pressemeddelelse.

Der er tale om et båndet interview, optaget inden det bliver sendt. Interviewet foregår i Lance Armstrongs hjem i Austin, Texas .

Udsendelsen bliver desuden streamet på oprah.com, samtidig med at det bliver sendt. Spørgsmålet er imidlertid om, der her også bliver adgang for danskerne. På oprah.com ligger der allerede nu en lille smagsprøve på det 90 minutter lange interview, som Armstrong angiveligt ikke har redigeringsret i.

Det er første gang, at Lance Armstrong stiller op til et interview, siden han blev frakendt sine syv Tour de France-sejre. Der spekuleres fra alle sider i hvor vid grad, at han indrømmer doping i det stort anlagte tv-interview.