KØB PLUS!

Hembo: Havde sagt nej til Riis

Havde en Christina Watches-Onfone-rytter skrevet kontrakt med Bjarne Riis, så havde rytteren som udgangspunkt ikke været med på Saxo-Tinkoff holdets nuværende træningslejr.

Saxo-Tinkoff  holdet er i denne periode i gang med holdets første træningslejr frem mod 2013 sæsonen. Sammen med hele organisationen og alle rytterne, kæmper man på Anfi Groups resorts med at lære hinanden at kende. Men havde en nuværende Christina Watches-Onfone-rytter været i blandt Bjarne Riis nye ryttere, så fortæller Claus Hembo til Feltet.dk, at så havde han ikke nødvendigvis ikke været med på træningslejren.

- Her er der en stor forskel på de danske continentalhold. Hvis man er Glud & Marstrand, så er man meget stolt over at have leveret en rytter til Bjarne Riis, mens jeg vil være meget ked af det. Jeg vil hellere have, at rytteren fortsætter hos mig og kan lave nye flotte resultater. Derfor vil jeg også gerne gentage, at vi ikke er et udviklingshold.

- Hvis en rytter havde spurgt om lov, så ville vi have taget en beslutning i hvert enkelte tilfælde, men med lige præcis Bjarne Riis, ville vi umiddelbart sige klart nej. Bjarne Riis er en konkurrent for os, hvor vi konkurrerer om den samme sponsormasse, og hvor vi ikke vil være leverandør til hans hold. Det svarer til, at bede Brøndby aflevere en spiller til FCK på træningslejr i kontraktperioden, hvor Brøndby fortsat betaler spillerens løn.

- Havde det været BMC, så havde det måske været en anden situation. Så det kommer an på, hvem det er, og det kommer an på situationen. Men det primære er igen at understrege, at det som arbejdsgiver er vores vurdering og beslutning, ikke den ansattes. Men med Bjarne Riis vil det i udgangspunktet altid være nej, selvom det i sidste ende naturligvis altid er et spørgsmål om økonomi.

feltet.dk

Læs også: