KØB PLUS!

Hamilton: Riis, Fuentes og jeg mødtes

Tyler Hamilton angriber en tavs Bjarne Riis med nye beskyldninger om et hemmeligt møde med den berømte dopinglæge Eufemiano Fuentes.

Først forlød det i Tyler Hamiltons nye bog, The Secret Race, at Bjarne Riis personligt gav nummeret på dopinglægen Eufemiano Fuentes til den amerikanske rytter, og nu forlyder det, at der har fundet et hemmeligt møde sted mellem Riis, Hamilton og Fuentes.

Mødet er ifølge Tyler Hamilton blevet afholdt i Madrid i perioden 2002-2003, hvor han kørte for den danske holdejer.

- Der var én gang, jeg var på et hotelværelse med Bjarne Riis, Eufemiano Fuentes - og mig selv. Jeg ved, de mødtes. Jeg så det med mine egne øjne. Du kan tro det, hvis du vil, og hvis du ikke gør, så gør du ikke. Men det er sandheden. Måske har Bjarne Riis glemt det. Han kan sige, hvad han har lyst til, siger Tyler Hamilton ifølge Ekstra Bladet til Ritzau.

The Secret Race udkom onsdag, men her er mødet ikke gengivet.

- Jeg vil mene, det var i april. Den del er ikke med i bogen, men jeg vil mene, det var i april. Det var efter Baskerlandet Rundt, men jeg kan ikke huske, om det var i 2002 eller 2003. Jeg vil tro, det var en transfusion, jeg fik foretaget. Bjarne kom for at hilse på os. Han vidste, hvad der foregik, forklarer den tidligere Team CSC-rytter Tyler Hamilton.

Bjarne Riis har hidtil fuldstændig afvist at kende til Eufemiano Fuentes og har ikke ønsket at kommentere yderligere på anklagerne.

Læs også: