Den norske supersprinter Alexander Kristoff fra Katusha vandt søndag sjette og sidste etape af Tour of Oman. Det var Kristoffs femte etapesejr i 2016 - og den anden i Oman.

Der var også gode danske præstationer på den sidste etape. Søren Kragh Andersen fra Giant-Alpecin fulgte godt med i finalen og blev nummer tre.

Nyprofessionelle Søren Kragh Andersens holdkammerat Zico Waeytens blev nummer to på etapen.

Også Astanas Jakob Fuglsang imponerede og blev samlet nummer tre i klassementet og endte dermed på podiet. Her stod Astana-holdkammeraten Vincenzo Nibali øverst på skamlen.

Nibali vandt Tour of Oman med 15 sekunder ned til franske Romain Bardet (AG2R) og 24 sekunder ned til Fuglsang.

Mens danskerne tog sig af de sekundære placeringer i Oman, så var de norske cykelryttere dominerende.

Ud over Kristoffs to etapesejre, så vandt Edvald Boasson Hagen også to etaper. Dermed blev fire af de i alt seks etaper vundet af nordmænd.

I Tour of Qatar tidligere på året vandt Kristoff tre etaper, mens Hagen vandt en etape.