KØB PLUS!

Fuglsang: Alt er anderledes på Radioshack

Fusionen mellem Team Leopard Trek og Team Radioshack har haft stor indflydelse på Jakob Fuglsang.

Jakob Fuglsang forbereder sig lige nu på et af sine største mål nogensinde. Han vil skabe et stort resultat i sin første deltagelse i Giro d'Italia. Drømmen er at stå øverst på podiet, når løbet slutter.

Det fortæller Jakob Fuglsang i BT og TV2 Sportens Giro d'Italia-magasin, som er kommet på gaden torsdag. Her løfter Fuglsang sløret for sine planer i Giro d' Italia, og så fortæller han om en helt ny virkelighed på fusionsholdet Team Radioshack-Nissan-Trek.

- Alt er anderledes. Holdet bliver kørt på den måde, som Radioshack blev kørt og ikke så meget, som Leopard Trek har kørt det på. Det er lidt en anden skole, end den vi har været vant til. Vi prøver på at finde en løsning, som begge hold synes om, men det er ikke noget, man gør fra den ene dag til den anden, fortæller Fuglsang i Giro d'Italia-magasinet. 

- Vi havde et andet sammenhold på Leopard Trek, som var både mellem ryttere, mekanikere og det øvrige personale. Der blev gjort mere for, at vi havde et godt sammenhold og en god dynamik på holdet, end der bliver gjort nu.

Køb BT og TV2 Sportens Giro d'Italia-magasin og få 124 sider pakket med interview, fakta og historie.

- Fuglsangs drøm om en Grand Tour-sejr

- Ivan Basso: Sådan vinder jeg Giroen

- Jørgen Leth og de mytiske tinder

- Her bliver Giroen afgjort

- Alex Rasmussens revanche

- Leth, Coppi og Bartali

- Etapebeskrivelser og holdbeskrivelser

Klik her for at købe magasinet eller køb det i din kiosk i dag. Magasinet koster 59,95 kroner i løssalg.