KØB PLUS!

Froome tvivler på et helt rent Team Sky

Chris Froome, der er blevet nummer to i både Tour de France og Vuelta a España, tror ikke på, at alle på Team Skys hold kan leve op til det nye kodeks, som holdet har sat

Alle i og omkring Team Skys hold skal i den kommende tid skrive under på kontrakt, hvori der står, at man aldrig har været i kontakt med noget som helst, der bare minder om doping i løbet af sin karriere. Hvis ikke man kan underskrive den, så skal man med det samme forlade holdet. Det skete i går for holdets nu tidligere træner Bobby Julich.

Den kontrakt har Froome dog uden problemer underskrevet, men han tror ikke, at det er alle på holdet, der kan underskrive den lige så nemt som ham selv.

- For mig var det ret nemt. ’Har du gjort noget? Er der sandsynlighed for, at du kan kobles til noget?’ ’Nej, nej, nej.’ ’Ok, skriv under her.’ Det var ganske nemt for mig, og jeg ville ønske, at det var lige så nemt for alle på holdet, siger Froome til norske TV2Sporten og svarer efterfølgende på spørgsmålet, om han tror, at nogen på holdet må forlade det på grund af dopingfortid:

- Ja, muligvis. Vi har ansatte og ryttere, som har cyklet i den tid. Desværre tror jeg, at nogen kan være tabt for holdet, men det er det, som holdet må gøre for at se fremad, forklarer Chris Froome.

Bobby Julich var altså den første, der indrømmede brug af doping. Måske er der flere på vej.

feltet.dk

Læs også: