*


KØB PLUS!

Definitivt: Lance anker IKKE dopingdom

Tiden er udløbet for den dopingmistænkte og syvdobbelte Tour de France-vinder Lance Armstrong.

Tavshed er guld og tale kun sølv. Så pas på, hvad de siger. 

Det gamle ordsprog ligger meget godt til den strategi, Lance Armstrong benytter som forsvar mod de mange dopinganklager, der fyger om ørene på ham.

Texaneren blev i sensommeren anklaget for omfattende dopingmisbrug af den amerikanske dopingorganisation, USADA, og dermed frataget sin syv Tour de France-titler fra årene 1998-2005.

Selv har Lance Armstrong bedyret sin uskyld tidligere, men efter denne omfattende anklage, hvor hele 11 af hans medryttere, Frankie Andreu, Michaël Barry, Tom Danielson, Tyler Hamilton, George Hincapie, Floyd Landis, Levi Leipheimer, Stephen Swart, Christian Vande Velde, Jonathan Vaughters og David Zabriskie, har vidnet imod ham, har der ikke længere været ord fra den ellers bramfrie Armstrong.

Og nu er appeltiden for den tidligere US Postal-rytter udløbet.

Lance Armstrong blev 6. december meddelt af den internationale cykelunion, UCI, at han havde frem til datoen 27. december at komme med sin side af sagen, men det er ikke sket, hvorfor sagen ifølge den internationale sportsdomstol CAS regnes for afsluttet.

Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Den nu 41-årige Lance Armstrong og pensionerede cykelrytter er samtidig livsvarigt forvist fra cykelsporten.

Tiden vil vise, om vi nogensinde får mere at vide om dopinganklagerne fra amerikaneren, der netop er blevet nomineret til titlen Årets Texaner 2012.

Læs også: