Hverken Julie Leth eller Cecilie Uttrup Ludwig kunne blande sig helt i toppen af kvindernes VM-enkeltstart.

Doha. Cykelrytteren Julie Leth blev nummer 17, mens Cecilie Uttrup Ludwig endte som nummer 20 i kvindernes VM-enkeltstart i Doha i Qatar.

Den rutinerede amerikaner Amber Neben vandt tirsdagens enkeltstart i tiden 36 minutter og 37,04 sekunder.

Hollænderen Ellen van Dijk var seks sekunder langsommere på andenpladsen, mens australske Katrin Garfoot blev treer endnu et par sekunder bagefter.

Selv om det ikke blev til medaljer for de danske kvinder, så levede de begge op til forventningerne, da målsætningen var at slutte i den bedste halvdel af feltet.

Der var 40 ryttere, som deltog i enkeltstarten, så det mål blev lige præcis indfriet med Cecilie Uttrup Ludwigs placering som nummer 20.

Tidligere tirsdag vandt den 17-årige juniorrytter Mikkel Bjerg VM-sølv i enkeltstarten for juniorer.