KØB PLUS!

Dansk talent skifter til Leopard Trek

21-årige Kristian Haugaard bekræfter i dag, at han har skrevet kontrakt med Leopard Trek og dermed næste år skal køre for det luxembourgske talenthold.

Kristian Haugaard skifter til det luxembourgske Leopard Trek-mandskab, der dog ikke skal forveksles med det ambitiøse storhold, som i 2011 blev ledet af Brian Nygaard og Kim Andersen. I dag er det et kontinentalhold, der udvikler unge talenter.

Kristian Haugaard har været en af de helt store positive overraskelser på de hjemlige landeveje i denne sæson. I foråret viste Haugaard flot kørsel, men det var specielt i sensommeren og efteråret, at han viste et stort potentiale, da han hentede utallige topresultater i danske løb og også vandt en Post Cup afdeling, hvilket var medvirkende til, at han blev udtaget til VM, ligesom han i øvrigt også tidligere på sæsonen var blevet udtaget til Post Danmark Rundt landsholdet.

I år har den 21-årige dansker været på kontrakt hos det danske kontinentalhold, Team Tre-For, hvor han kom til efter et par sæsoner hos det nu lukkede Team Energi Fyn. Det er dog ikke kun i Danmark, man har fået øjnene op for Haugaard, for i 2013 venter en meget spændende oplevelse for Haugaard, der har skrevet kontrakt med Leopard Trek, der har et samarbejde med RadioShack-Nissan og i år har sendt en enkelt ryttere, Bob Jungels, videre til ProTeamet. Det bekræfter han i dag overfor Feltet.dk.

Leopard Trek kører, ligesom blandt andre Team Tre-For, med en licens som et kontinentalhold og har hjemme i Luxembourg. Holdet har dog et flot løbsprogram af et kontinentalhold at være, så Kristian Haugaard kan godt se frem til at skulle ud flere steder i Europa for at køre cykelløb. Haugaard er i 2013 også en del af den danske U23 landsholdstrup.

Det luxembourgske mandskab har i år haft et stærkt hold med blandt andre den tidligere Katusha rytter og Tour de France deltager, Alexandr Pliuschin, talentfulde Giorgio Brambilla, Julian Kern, der næste år skal køre for ProTeamet AG2R, Fabio Silvestre og som tidligere nævnt stortalentet Bob Jungels.

feltet.dk