KØB PLUS!

Contador: Det stærkeste hold, jeg har haft

Med tilgangene af navne som Roman Kreuziger, Michael Rogers, Nicolas Roche, Daniele Bennati og Matti Breschel er det et væsentligt Team Saxo - Tinkoff, der går ind til 2013 sæsonen. Det stærkeste hold, Alberto Contador nogensinde har haft, fortæller han.

Alberto Contador er i gang med forberedelserne til 2013-sæsonen, hvor han igen kan køre en hel sæson efter at have siddet ude med karantæne adskillige måneder af 2012.

Spanieren går ind til den nye sæson med en stor tro på sit hold, Team Saxo – Tinkoff, der har oprustet markant, hvilket også sikrede dem en licens til WorldTouren.

- Det giver en ro, og det betyder, at vi kender vores program – at vi er med i de store løb. Det giver også ro for sponsorerne. Det gør alting lettere, forklarer Contador i et interview med Copa.

Han tilføjer, at han nu arbejder hen mod næste års Tour de France.

- Forberedelsen burde være perfekt i forhold til at vinde, siger han.

Det danske holds største profil har høje tanker om de holdkammerater, han får næste år.

- De ryttere, der er hentet til holdet, gør, at det er det stærkeste hold, jeg nogensinde har haft. I forhold til Touren, får jeg et super hold. Vi har været samlet på Gran Canaria, og det var en fed oplevelse, lyder det fra Contador, der senest – i hvert fald på skrivebordet – vandt Touren i 2009.

Han forklarer videre, at han endnu ikke har taget stilling til om han vil køre Vueltaen næste år eller ej. Det afhænger dog ikke af hvordan Touren går, men mere af hvordan sæsonen starter og af holdkammeraterne.

Til gengæld kunne han fortælle, at han ikke satser på klassikerne men hellere vil fokusere på de store etapeløb.

feltet.dk

Læs også: