KØB PLUS!

Cancellara med store Giro-planer i 2013

Fabian Cancellara vil iklæde sig den lyserøde førertrøje i den kommende sæson, hvor klassikerne også får et stort fokus.

Det er ikke en overraskelse, at Fabian Cancellara næste år vil satse på klassikerne, men noget mere overraskende er det derimod, at schweizeren efter klassikerne har sat et kryds i kalenderen ud for Giro d'Italia.

Her er målet at få den lyserøde førertrøje, som han aldrig før har båret. Kan han bringe sig i front af det italienske løb, vil det betyde, han har ført alle tre Grand Tours.

I forårets er det som sædvanligt Flandern Rundt og Paris-Roubaix, der bliver højdepunkterne. Han opnåede ikke succes i hverken det belgiske eller franske løb i år, da han styrtede i Flandern Rundt og brækkede kravebenet.

Forinden havde han opnået en andenplads i Milano-Sanremo, vundet en etape i Tirreno-Adriatico og vundet Strade Bianche.

Fabian Cancellara har tidligere udtalt, at han ”godt kunne skippe Touren, specielt nu hvor der ingen prolog er”. Og det ser altså ud til, at det bliver tilfældet, medmindre han naturligvis både vil køre klassikerne, Giroen og Tour de France, der næste år starter på den franske ø Korsika.

RadioShack-Nissan rytteren ser frem mod den nye sæson og et nyt år.

- 2013 bliver mit år, siger Fabian Cancellara, der mener, hans hold er styrket frem mod den kommende sæson, til Gazzetta dello Sport.

Feltet.dk