KØB PLUS!

Cancellara: Cykling dør aldrig

Fabian Cancellara er også påvirket af de mange dopinghistorier, men han mener samtidig, at det er på tide at lægge det negative bag sig og komme videre.

Den seneste tid har ikke været god for cykelsporten. Talrige dopinghistorier er kommet frem i lyset omkring sagen med Lance Armstrong.

Fabian Cancellara mener dog, at det snart må være slut med at se på de gamle dopingsager. Man skal begynde at se fremad.

- Vi går igennem en svær tid, men cykelsporten vil aldrig dø. Denne sport er alt for smuk til det. Det er på tide, at det kapitel endelig bliver lukket, så vi kan komme væk fra alt den negativitet, siger Fabian Cancellara til Sporza.

Forberedelserne til sæsonen 2013 er så småt ved at være i gang for den schweiziske tempokonge, og han ser meget frem til at komme i gang med en ny sæson efter en skadesfuld sæson i 2012.

- Jeg ser frem til 2013. Jeg har haft en træningslejr i alperne oppe omkring 3500 meter. Det var den symbolske start på min nye sæson. Mentalt er jeg helt sikkert klar, og også på det fysiske niveau er det hele godt. Jeg ønsker at være der på 100 procent. Jeg tror også på styrken på RadioShack-holdet, forklarer Cancellara.

feltet.dk