KØB PLUS!

Brugere: Stop hetz mod Riis, BT!

Mange af brugerne på BTs sports-site, sporten.dk: Stop hetzen mod Bjarne Riis.

Tyler Hamilton skriver i sin bog "The Secret Race" om, hvordan Bjarne Riis introducerede ham for den berygtede spanske doping-læge, Eufemiano Fuentes. Det er lykkedes for sporten.dk at få indsigt i de nærmere detaljer fra bogen, og det synes vi selv, er et godt, gedigent stykke journalistisk arbejde.

Men brugerne på sporten.dk mener, at vi skulle holde os for gode til den slags.

Mandag aften søsatte sporten.dk en debat om, hvorvidt folk troede på Bjarne Riis' udlægning, der går på, at han ikke kendte Eufemiano Fuentes, eller på Tyler Hamiltons beskrivelse i bogen.

Der er delte meninger om, hvorvidt Tyler Hamilton eller Bjarne Riis er den mest troværdige. Til gengæld er det slående, at en hel del brugere mener, at BT og sporten.dk ikke burde skrive om sagen, fordi den er dårlig for danske Bjarne Riis.

- Hold Kæft B.T. og støt Bjarne Riiis og det danske cykelhold i stedet for. Riis er ren og B.T. er møg beskidte !!!, lyder et indlæg f.eks.

- Det er så typisk dansk pressen at prøve at save folk ned - Støt dog jeres landsmænd i stedet for :-(((, lydet er andet indlæg.

En tredje mener, at redaktionen har et horn i siden på Bjarne Riis:

- BT vælger så at støtte Tyler i denne sag og det udelukkende fordi man ikke bryder sig om Riis og så kan man jo lige sælge nogle ekstra aviser. Føj det lugter af den pisse Jantelov :((.

Du kan se alle indlæggene og komme med din egen mening ved at klikke HER

Læs også: