KØB PLUS!

Armstrong tjener på frækt foto

Lance Armstrongs billede med sine gule trøjer har provokeret - og skabt gevaldig gang i hans egen forretning.

Lance Armstrong fik lynhurtigt 320.000 mennesker til at klikke ind på sin seneste update på Twitter. Billedet af ham selv liggende i sofaen i hjemmet i Austin i staten Texas. på væggen hang alle de syv gule vindertrøjer fra Tour de France, som han officielt er blevet frataget æren for på grund af massiv dopingindtagelse.

Billedet med den medfølgende tekst 'just laying around' har både provokeret, forarget og vakt jubel hos cykelfans. Men det viser sig, at Lance Armstrong med sin vanlige fingerspidsfornemmelse for at indtage en scene også kan have økonomisk sigte.

SE BILLEDERNE: HER GØR DE GRIN MED ARMSTRONG

Det amerikanske magasin Forbes bringer en historie om, at den heftige interesse for Lance Armstrongs billede har givet masser af vigtig trafik til selskabet Mobli. En billedportal, der lever af trafik og dermed den reklame, der opstår, når mange mennesker klikker på billeder i deres system. Det lyder meget teknisk, men faktum er, at selskabet har Lance Armstrong som en af sine vigtige investorer.  

Flere kendte amerikanere som skuespilleren Leonardo di Caprio har udsigt til økonomisk gevinst, hvis de med deres mange fans kan skabe trafik til selskaber, hvor blandt andre skaberne af Facebook og Twitter tidligere har bevist, at milliardindtjeninger ikke er en sjældenhed.

Grundlæggeren af Mobli, Moshe Hogeg, har tidligere forklaret over for Forbes, at sigtet med virksomheden var at få kendte amerikanere til at bidrage til væksten ved at lokke med unikke billeder, som brugerne ikke kunne se andre steder.  

Læs også: