KØB PLUS!

Alex R: Jeg regnede med fyring

Alex Rasmussen er helt på det rene med, at Garmin-Sharp var nødt til at fyre ham.

Efter en turbulent dag med først en kontroversiel CAS-dom og nu en fyring fra sit hold Team Garmin-Sharp kigger Alex Rasmussen i spejlet - og fremad.

- Det var sådan set ikke nogen overraskelse, at de fyrede mig. Der var ikke så meget at rafle om. Alle hold ville have gjort det samme. Hvis man ikke kan cykle, kan man ikke cykle, og hvad skal man så være på et hold for, siger Alex Rasmussen til sporten.dk.

Han er lige nu i træningslejr med OL-holdet, som han skulle have kørt til medaljer i London - blandt andet med Tour-profilen Michael Mørkøv - men allerede i aften vender han slukøret hjem.

- Der er en meget trykket stemning. Vi havde et supergodt hold, der var klar til at køre med om medaljer. Det er så tabt på gulvet for mit vedkommende. Jeg må bare hjem og komme videre.

Alex Rasmussens karantæne virker med tilbagevirkende kraft, og det vil sige, at han 'allerede' kan køre løb igen fra 1. april 2013.

- Det hele har været et meget stressende forløb og præget af rigtig mange op- og nedture. Jeg blev frikendt, vandt DM, og så ryger jeg ud igen nu. Men jeg må kigge på det positive. Folk har trods alt været ude i længere tid med skader, og jeg har stadig min gode form og lysten til at køre cykelløb. Den kan de ikke tage fra mig, siger Alex Rasmussen.

Læs også: