KØB PLUS!

Årets talent

KLIK HER OG STEM PÅ KANDIDATERNE TIL DANISH BIKE AWARD 2012


CHRIS TETSCHE CHRISTENSEN
(BMX)
Nomineres til Årets Talent for sin guldmedalje i klassen Junior Novice Men ved EM i Frankrig. Det er tredje EM-guldmedalje, han vinder på bare fire år. Chris kom derudover i sin sjette VM-finale i træk, hvor det i år blev til en femteplads. Selv om han kun er 16 år, så kan Chris godt køre med, når eliten dyster mod hinanden. Det bevidste han, da han for nylig blev nummer fem ved Elite Men Open. Chris Christensen rykker op i Junior Men-klassen i næste sæson.

SEBASTIAN FINI CARSTENSEN (MTB)
I løbsæsonen 2012 kom han på alles læber, som et talent udover det sædvanlige. Han blev Dansk mester både på den korte og lange distance. Han formåede at markere sig ude i Europa, blev som første års nr 24 til VM, hvor langt de fleste foran ham var ældre. Hos DCU og talent-træneren er der en klar fornemmelse af ,at Sebastian kan blive den der vinder ny hæder og titler til Danmark, bl.a. ved det kommende OL.Sebastian har trods stjernestatus herhjemme, formået forsat at være en hjælpsom og god kammerat, der altid er klar til at hjælpe.

LASSE NORMAN HANSEN (BANE)
Resultaterne taler deres tydelige sprog om et talent og en kvalitet, der ikke kan holdes nede. OL-guldmedaljen i omnium i en alder af 20 år er et exceptionelt og enestående resultat. Læg dertil, at Lasse Norman også vandt VM-bronze i disciplinen, og at han har sin store andel i genrejsningen af det danske 4 km-hold.

MATHIAS KRIGBAUM (LANDEVEJ)
Sikke et år, Mathias Krigbaum har haft. Hans kolossale kræfter og slidstærke motor har – sammen med en ihærdig træningsindsats - bragt ham både DM-guld og EM-guld på enkeltstart. Og så var han kun små marginaler fra også at snuppe en VM-medalje. Af de otte medaljer, danske ryttere har vundet i int.mesterskaber i 2012, har Krigbaum vundet de tre!

Her kan du læse om de nominerede i hver kategori

 1. Årets landevejsrytter
 2. Årets enkeltstartsrytter
 3. Årets Mountainbike-rytter
 4. Årets BMX-rytter
 5. Årets banerytter
 6. Årets hjælperytter
 7. Årets motionsrytter
 8. Årets profil
 9. Årets talent
 10. Årets klub
 11. Årets cykelevent
 12. Oddset prisen