KØB PLUS!

Årets klub

KLIK HER OG STEM PÅ KANDIDATERNE TIL DANISH BIKE AWARD 2012


RY CYCLE CLUB
Med kun to år på bagen har Ry Cycle Club haft en imponerende kadence og speed fremad. Som sponsor for Red Barnet gør de en aktiv indsats for at samle penge ind og hjælpe. Ikke kun gode hensigter, men også en klub i eksplosiv vækst står på Ry Cycle clubs dagsorden. Klubben nomineres for deres fantastiske udvikling og engagement.

AMAGER CYKLE RING
Klubben dækker et bredt spektrum af børn, unge og elite-motionister, og har haft stor medlemstilgang i 2012. De laver løbende nye, spændende tiltag, hvilket de har haft stor succes med. Året i gennem har de gjort rigtig meget for det sociale sammenhold og arrangeret et utal af interne løb, hvilket gør at klubben blomstrer.

DANSK MOUNTAINBIKE KLUB
Klubben nomineres bl.a. for dens flotte udvikling. På tre år er medlemstallet steget fra 180 til 560 motionister, hvilket må siges at være imponerende. Desuden har Dansk Mountainbike Klub en effektiv talentudvikling, som indebærer titler som Danmarks mest vindende Klub, danske mestre i U17, U19 og seniorrækken.

ABC
Med langt over 300 medlemmer i alle aldre og på alle niveauer, gør ABC sig bemærket. De har i dag tre elitehold, hvor i blandt deres pigemotionsafdelings skal nævnes. ’Seje Sild Cykler’ er Danmarks største kvindemotionsklub, og har udviklet eliteholdet, ABC Ladies. Deres flotte arbejdsindsats har gjort ABC til en mangfoldig klub med alt fra børneafdeling, til ’seje sild’ til medlemmer over 80 år.

Her kan du læse om de nominerede i hver kategori

 1. Årets landevejsrytter
 2. Årets enkeltstartsrytter
 3. Årets Mountainbike-rytter
 4. Årets BMX-rytter
 5. Årets banerytter
 6. Årets hjælperytter
 7. Årets motionsrytter
 8. Årets profil
 9. Årets talent
 10. Årets klub
 11. Årets cykelevent
 12. Oddset prisen