KØB PLUS!

Årets enkeltstartsrytter

KLIK HER OG STEM PÅ KANDIDATERNE TIL DANISH BIKE AWARD 2012


RASMUS QUAADE

Rasmus Quaade fortsatte de flotte takter fra 2011 med at genvinde sit U23 DM-guld i enkeltstart – ganske vist først efter et dramatisk styrt og en efterfølgende omstart. Han var en af motorerne i 4.000-meter-holdets genfødsel ved OL i London. Og så kronede han – ikke mindst - en flot sommer med at blive U23-europamester på enkeltstart.

CECILIE LUDWIG
Det kom som en overraskelse for de fleste – inklusive hende selv – da Cecilie Uttrup i juni blev dansk mester på damejuniorernes enkeltstart. Så meget desto større var overraskelsen, da hun i september bragede igennem den internationale lydmur og vandt VM-sølv i samme disciplin. Efter 2012 fremstår Cecilie som et af dansk kvinde-cyklings klart største håb.

MATHIAS KRIGBAUM
2012 blev året, hvor Mathias Krigbaum slog sit navn fast som et af verdens største tempo-talenter. Selvom han kun er førsteårs junior har han taget for sig af titler og medaljer. Mathias vandt både DM og EM på enkeltstart. Ved VM var han kun to sekunder fra bronzemedaljen. Og så var han en del af det danske 4 km juniorhold, der vandt EM-guld på banen.

CATHRINE GRAGE
Den tidligere OL-deltager i hurtigløb på skøjter har vist sig at være lidt af en åbenbaring på cykel. Således blev Cathrine Grage dansk mester 2012 på såvel enkeltstart som linieløb. På enkeltstarten slog hun etablerede cykelnavne som Michelle Lauge og Julie Leth med over et minut på 22 km.

Her kan du læse om de nominerede i hver kategori

 1. Årets landevejsrytter
 2. Årets enkeltstartsrytter
 3. Årets Mountainbike-rytter
 4. Årets BMX-rytter
 5. Årets banerytter
 6. Årets hjælperytter
 7. Årets motionsrytter
 8. Årets profil
 9. Årets talent
 10. Årets klub
 11. Årets cykelevent
 12. Oddset prisen