KØB PLUS!

Årets cykelevent

KLIK HER OG STEM PÅ KANDIDATERNE TIL DANISH BIKE AWARD 2012

GIRO START HERNING-HORSENS
Det var en vild idé fra fødslen. Men det endte som et sundt og velskabt projekt. Giro-starten i Herning og Horsens høstede stor international anerkendelse fra såvel UCI, som fra ryttere og tilskuere. Det, der skulle virke, virkede. Og man fik skabt stor begejstring og stort engagement i alle værtsbyer. Det var tænkt stort – og det endte stort.

MTB EVENTEN H12
H12 er med mere end 1000 deltagere årligt én af Danmarks største cykelløb. De fleste vælger at køre på fire-mands-hold sammen med venner, klub-kammerater eller arbejdskollegaer. Dette er med til at skabe et intimt og levende målområde, hvor der slappes af, bliver set på nyt udstyr fra en af de mange udstillere, snakkes, drikkes kaffe og høres høj musik. Derfor er de mange deltagere også enige om, at H12 er Danmarks hyggeligste cykelløb.

AARHUS-KØBENHAVN
En institution blandt danske cykel-events blev genoptaget i 2012, da Jens Veggerby og hans folk valgte at puste nyt liv i Aarhus-København. Et initiativ, der blev belønnet af hele 6.500 glade deltagere. En gigantisk opgave i både planlægning og gennemførelse. Og selvom trafikken ikke altid ville samarbejde, så blev løbet en succes.

POST DANMARK RUNDT 2012
Igen i 2012 – som i de foregående mange år – blev Post Danmark Rundt et tilløbsstykke, og en opvisning i flot organisation. Løbet gik sin sejrsgang gennem hele landet, og i år med et flottere og mere stjernebesat felt end nogensinde. Den internationale cykelelite kan være kræsen og vanskelig. Men Post Danmark Rundt er et løb, rytterne gerne vil være en del af.

Her kan du læse om de nominerede i hver kategori

 1. Årets landevejsrytter
 2. Årets enkeltstartsrytter
 3. Årets Mountainbike-rytter
 4. Årets BMX-rytter
 5. Årets banerytter
 6. Årets hjælperytter
 7. Årets motionsrytter
 8. Årets profil
 9. Årets talent
 10. Årets klub
 11. Årets cykelevent
 12. Oddset prisen