Når Liverpool her til aften tager imod Leicester, kan værterne godt få det svært med at nedbryde Leicesters forsvar.

Liverpool har oplevet en forvandling under Jürgen Klopp, hvor optimismen bobler i Beatles-byen, fordi man spiller underholdende overfaldsfodbold, der normalt sikrer dem nogle flotte resultater.

Men holdet har stadigvæk et stykke vej til toppen af Premier League, og det er fordi man endnu ikke har knækket koden, hvor man skal skabe kampene med meget boldbesiddelse og en modstander der står dybt på banen.

Tidligere på sæsonen mødte man Burnley på udebane, hvor man tabte med 2-0 i en kamp, hvor man havde bolden i kamp 80 procent af tiden, men kunne ikke skabe de store chancer i kampen. Men imod hold, hvor man får bagrum, leverer man straks bedre præstationer.

Leicester kommer med sikkerhed ikke til at stå højt på banen med sin bagkæde, hvilket man har set gang på gang under Claudio Ranieri, og det kan også ses på resultaterne under Claudio Ranieri. I holdets 20 udekampe under ham, har holdet således ikke tabt med mere end ét mål, og det vidner lige præcis om et hold, der har en god defensiv organisation og ikke giver mange chancer væk.

Og i aften bør det blive et Liverpool-mandskab der har bolden mest, hvilket passer gæsterne ganske fint, så man kan sende Jamie Vardy af sted i nogle farlige omstillinger overfor et Liverpool-forsvar, de har set svagt ud.

Værternes offensive omdrejningspunkt Philippe Coutinho har ikke haft den optimale optakt til kampen, da han først landede fra Brasilien fredag og forventes derfor ikke i startopstillingen.Derfor giver det god mening at spille på, at Leicester ikke kommer fra Anfield med et stort nederlag.

Liverpool – Leicester (0-2), 2 (Spilles asian handicap +1,5)
Odds 1,44 hos Unibet
Spilstop lørdag d. 10/9 kl. 18:30
Indsats: 100 kroner