Den populære X Factor-dommer stiger kraftigt i løn og distancerer de to nye dommere med flere hundrede tusinde kroner.

Remee scorer kassen på at være dommer i den tredje sæson af X Factor, der ruller over skærmen i begyndelsen af 2010.

Ifølge B.T.s oplysninger får den populære hitmager et sted mellem 750.000 til 800.000 for dommerhvervet i Danmarks mest sete underholdningsprogram.

SE BILLEDERNE: Remee og Michala på kærlighedsferie

B.T. TESTER REMEE, BLACHMAN OG LINA: Hvem har haft mest succes

Det er noget af en lønforhøjelse for Remee , der i foråret fik 600.000 kr. for jobbet og dermed scorer en lønforhøjelse på næsten 200.000 kr.

Men det er ikke kun i forhold til tidligere sæsoner, at Remee scorer kassen. Også i forhold til de to nye dommere, Pernille Rosendahl og Carsten 'Soulshock' Schack har Remee førertrøjen på.

SE BILLEDERNE: Remees vilde ferieparadis

SE BILLEDET: Nu kysser Remee og Michala

Ifølge B.T.s oplysninger må de to andre 'nøjes' med 600.000 kr. for tjansen i X Factor - nøjagtig det samme som Lina Rafn og Thomas Blachman fik i foråret.

Det gamle ordsprog »Man ved, hvad man har, men ikke hvad man får« må altså siges at være kommet Remee til økonomisk fordel.

Carsten 'Soulshock' Schack vil ikke kommentere konkrete beløb, men han slår fast, at han ikke har taget jobbet som X Factor-dommer for pengenes skyld.

SE BILLEDERNE: Remee og Michala på kærlighedsferie

B.T. TESTER REMEE, BLACHMAN OG LINA: Hvem har haft mest succes

- Jeg har måttet acceptere, at jobbet som X Factor-dommer giver mig en stor portion tabt arbejdsfortjeneste. Det var grunden til. at jeg ikke bare sagde ja med det samme til jobbet. Jeg skulle lige have et par alvorssamtaler med mig selv, om jeg virkelig ønskede at gå ned i løn ved at tage jobbet, siger Carsten 'Soulshock' Schack til B.T.

Han har dog fået det arrangeret sådan, at han via sin computer kan arbejde fra København på sine normale projekter, der sædvanligvis foregår internationalt i Los Angeles og London.

Ikke for pengenes skyld

Heller ikke Pernille Rosendahl vil tale om lønspørgsmålet, men understreger, at hun heller ikke har sagt ja til opgaven for pengenes skyld.

- Jeg har aldrig gjort noget for pengenes skyld, og det gør jeg heller ikke med X Factor, siger Pernille Rosendahl. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Remee om hans anselige lønforhøjelse, da han for tiden er på ferie i Østen. Heller ikke DRs underholdsningsredaktør, Jan Lundme, er særlig meddelsom i forhold til dommernes pæne lønninger: 'Ingen kommentar,' er DR-chefens eneste udtalelse.

SE BILLEDERNE: Remees vilde ferieparadis

SE BILLEDET: Nu kysser Remee og Michala