Ti sange skal lørdag aften konkurrere ved dansk Melodi Grand Prix 2013. Kun en løber med førstepladsen og skal senere på året repræsentere Danmark ved det internationale show Eurovision.

Og tror man bookmakerne bliver vinderen en af de unge deltagere i konkurrence. Showet tre yngste deltager, den 19-årige Mohamed Ali, den 19-årige Emmelie de Forst og 20-årige Simone Egeriis er nemlig blandt storfavoritterne.

- Det er et fedt skulderklap og en god støtte. Men man kan aldrig vide sig sikker, siger Simone Egeriis, der tidligere har vundet 'Scenen er din!', og som stillede op ved det danske melodi grand prix i 2010. Dengang var hun også storfavorit, men endte op på en tredje plads.

I år er bookmakerne også begejstrede for den 20-årige sanger fra Slagelse. Unibet giver kun pengene 1.3 gange igen, mens Louise Dubiel med sangen 'Rejs dig op' er sat til odds 22.  

Den anden bedst seedede er Emmelie de Forest , der deler pladsen med Mohamed Ali. De giver begge pengene henholdsvis pengene 3.2 eller 3.5 gange igen, hvis man spiller på Unibet eller Betsafe.

 - Jeg er meget meget overrasket, for det er slet ikke noget jeg havde regnet med, da jeg jo ikke er kendt i den brede befolkning. Men det er en virkelig fantastisk sang, der er velskrevet og med et godt budskab, siger den 19-årige Emmelie de Forest, der stiller op med sangen 'Only teardrops'.  

- Sangen er anderledes, og den skiller sig rigtig meget ud, det kan jo også have noget med det at gøre, siger hun. Desuden er den skrevet af bl.a. Lise Cabble, der er lidt af en legende i grand prixet. Hun har skrevet et væld af sange, inklusiv Aud Wilkens vindersang fra 1995 'Fra Mols til Skagen', og A Friend In Londons fra 2011 'New Tomorrow'.

Bet 365

Simone Egeriis - "Stay Awake": 3,80

Emmelie de Forest - "Only Teardrops": 5

Mohamed Ali - "Unbreakable": 3,20

Kate Hall - "I'm not alone": 12

Albin - "Beautyful to Me": 19,50

Brinck - "Human": 9

Daze - We Own the Universe": 30

Jack Rowan feat. Sam Gray - "Invincible": 22

Frederikke Vedel - "Jeg har hele tiden vidst det": 11

Louise Dubiel - "Rejs dig op!": 30

Danske spil

Simone Egeriis - "Stay Awake": 2,50

Emmelie de Forest - "Only Teardrops": 3,75

Mohamed Ali - "Unbreakable": 5

Kate Hall - "I'm not alone": 15

Albin - "Beautyful to Me": 10

Brinck - "Human": 15

Daze - We Own the Universe": 18

Jack Rowan feat. Sam Gray - "Invincible": 18

Frederikke Vedel - "Jeg har hele tiden vidst det": 18

Louise Dubiel - "Rejs dig op!": 30