Vejene er spejlglatte her til morgen.

Sneen og frosten har forårsaget at blandt andet vejnettet på Bornholm i nat var lukket. Tirsdag morgen er de større veje dog blevet åbnet igen, men sneen fyger stadig, og mange små veje er fortsat lukkede.

Det skriver tv2.dk

Men det er ikke kun på Bornholm, at Kong Vinter har forårsaget trafikproblemer. Blandt andet er tre lastbiler og en personbil kørt galt på motorvejen i Sønderjylland i løbet af natten og morgenen.

- De snurrer rundt derude, siger vagtchef Claus Skovgaard fra Syd- og Sønderjyllands Politi til tv2.dk

Han fortæller, at Vejdirektoratet gør, hvad de kan for at få saltet vejen, så det ikke påvirker morgentrafikken yderligere.

To af ulykkerne skete ved Aabenraa, mens de to andre kørte galt i nærheden Sønderborg. Heldigvis kom ingen noget til ved uheldene.





Ringsted


Også i hovedstadsområdet har der været et par uheld. Nord for motorring 3 blev trafikken lukket i halvanden time omkring udfletningen ved Køge Bugt-motorvejen.

- Vores folk kan ikke stå fast på vejen, da de kommer ud til et færdselsuheld i nat. Vi lukker derfor den nordgående trafik i halvanden time fra klokken 03.15 og tilkalder nogle saltbiler, siger vagtchef Kim Svenningsen fra Vestegnens Politi.

Sent mandag var to lastbilchauffører impliceret i solouheld på den fynske motorvej. Den ene endte i grøften, mens den anden kørte ind i midterrabatten. I knap tre timer var motorvejen lukket ved Odense.