Når man køber et nyt spil, så ville det jo være smart at sætte sig ind i, hvordan man spiller det ved at læse reglerne. Men der er nogle spil, hvor reglerne bliver overleveret mundtligt fra generation til generation.

Et af disse er Uno. Eller meget tyder på det.

Amerikanske LaToya Stallings er hvert fald i chok. Der er ifølge hende selv gået 35 år, før hun har fået øjnene op for en helt særlig regel i kortspillet.

'Ved I, at man kun må spille 'træk fire kort'-jokerkortet, hvis du IKKE har andre kort, der kan spilles? OG hvis du mistænker, at en har spillet kortet ulovligt, skal de vise dig deres hånd, OG hvis de har spillet kortet ulovligt, skal de trække fire kort, men hvis ikke så skal du trække seks kort,' skriver hun blandt andet i et længere Facebook-opslag som over 120.000 har kommenteret, delt og liket.

LaToya Stallings, der kommer fra Houston, Texas, indrømmer dog, at hun kun har fundet ud af det, fordi hun kedede sig og læste reglerne.

Og der er delte holdninger i kommentar-feltet.

Nogle personer indrømmer, at de har spillet forkert - som i at man har kunnet spille kortet hele tiden. Andre fortæller, at de altid har kendt de rigtige regler.

Spiller du med de rigtige regler i Uno?