FC København vinder 3-0 på udebane over Randers FC i Alka Superligaens anden spillerunde.

De forsvarende danske mestre fra FC København tog lørdag sæsonens første ligasejr, da mandskabet vandt 3-0 på udebane over Randers i Alka Superligaen.

FCK rykker dermed op på en foreløbig førsteplads i ligaen, inden de resterende kampe i anden runde bliver spillet. Randers indtager tiendepladsen.

Den største forskel på holdene var først og fremmest effektiviteten. FCK-angriberne Pieros Sotiriou og Andrija Pavlovic kom begge på måltavlen - sidstnævnte to gange - mens Randers-angriberne forblev uskarpe.

FCK dominerede kampens indledning, hvilket gav udbytte efter bare ni minutters spil.

Pierre Bengtsson slog et hjørnespark ind i Randers-feltet, hvor den nytilkomne cypriotiske angriber, Pieros Sotiriou, steg til vejrs og bragte FCK på 1-0 med sit første mål for klubben.

Ti minutter senere blev den nye FCK-forsvarer Michael Lüftner overrumplet af en høj bold, hvilket gav en friløber til den tidligere FCK-spiller Marvin Pourie. Tyskeren manglede dog skarphed og sparkede ved siden af mål.

Mod slutningen af første halvleg pressede Randers på, og både Marvin Pourie og Nikola Djurdjic havde et par gode forsøg.

Begge angribere sparkede dog tæt forbi FCK-målet, og de to mandskaber kunne dermed gå til pause med en 1-0 føring til FCK.

Randers fortsatte med at lægge pres på i anden halvleg, og efter knap en times spil var Joel Allanson tæt på. Han måtte dog se sit hovedstødsforsøg blive afvist af Robin Olsens refleksredning.

I stedet bragte Andrija Pavlovic gæsterne foran 2-0 efter en times spil. Benjamin Verbic driblede flot til baglinjen og lagde et indlæg ind, som Pavlovic nemt kunne sparke i mål.

I overtiden lukkede Pieros Sotiriou kampen, da han udnyttede et kontraangreb og blev dobbelt målscorer med 3-0-scoringen.

Randers møder næste søndag FC Midtjylland på udebane. Så længe kan FCK dog ikke vente, da holdet skal et smut til Makedonien og møde FK Vardar Skopje tirsdag aften i kvalifikationen til Champions League.