Det danske U21-landshold rejste sig i høj grad i mandskabets sidste kamp ved EM i Polen. Tjekkiet fik tæsk med 4-2 i en kamp, hvor Cardiff-angriberen Kenneth Zohore var den altoverskyggende oplevelse.

Jeppe Højbjerg
10
Esbjerg-keeperen lukkede to scoringer ind, men stod alligevel en flot kamp med flere gode redninger. Højbjerg blev ikke det polske plankeværk, man kunne have håbet på i de to første kampe, men hans sidste optræden var glimrende.

Rasmus Nissen
7
Nissen viste ikke samtlige aspekter af sit store repertoire, men mindre kan også gøre det. Defensivt gjorde FCM-spilleren det godt, og offensivt kom han godt med især efter pausen.

Patrick Banggaard
7
Darmstadt-spilleren så en smule tung ud ved tjekkernes første scoring, men spillede ellers ganske udmærket. Man ved, hvad man får med Banggaard, og den slags er værdifuldt.

Andreas Maxsø
4
Maxsø fik ikke den store slutrunde, der kunne have forøget hans værdi betragteligt. Han var udset som nøglespiller, men tabte nøglen på vejen. Ærgerligt for FCN-profilen.

Mads 'Mini' Pedersen
10
'Mini' leverede en stor kamp, hvor især hans fantastiske oplæg til Kenneth Zohores 2-1-scoring kommer til at stå som turneringens store danske højdepunkt. FCN-spillerens hurtighed er fantastisk, men defensivt har han stadig noget at lære.

Lasse Vigen
7
Kaptajnen fik kun en lille times spilletid, men gjorde det som altid fint med en jætteindsats rent fysisk. Denne gang blev han overskygget af flere af holdkammeraterne, men det er blot et tegn på en god dansk kamp.

Christian Nørgaard
7
Nørgaard er en af få spillere, der leverede også i Danmarks to første kampe. Lørdag aften var Brøndby-spilleren mindre synlig, men tilbage står en godkendt kamp og en godkendt turnering.

Andrew Hjulsager
4
Hjulsager var farligste mand i de to første kampe, men det siger ikke så meget! Lørdag aften var Celta Vigo-reserven ret så usynlig. Han formåede ikke at sætte hverken sig selv eller holdkammeraterne afgørende i scene.

Lucas Andersen
10
Den tidligere AaBer og Ajax-spiller fik endelig vist det talent, som han uden tvivl har. Andersen var fremragende i 1. halvleg, som han kronede med sin flotte scoring til 1-0. Stærk indsats!

Mathias Jensen
7
FCN-spilleren har et forrygende blik for spillet, og han bruger det begavet. Før pausen brillerede Jensen med flere fremragende pasninger og en stor aktie i Lucas Andersens mål. Kunne have gjort mere ved tjekkernes 2-2-scoring. Det trækker ned.

Kenneth Zohore
12
Hvem havde regnet med, at Kenneth Zohore skulle pille sig ind som Danmarks førsteangriber og forbi Marcus Ingvartsen? Ikke mange. Men lørdag så vi hvorfor. Den store Cardiff-angriber var fænomenal med to flotte mål og to fine oplæg.

Niels Frederiksen
10
Landstræneren formåede både at sætte det rigtige hold og sætte sit hold op til en kamp, som på papiret var uden nævneværdig betydning. Det aftjener stor respekt og er flot trænerarbejde.

Indskiftere:
57. Casper Nielsen (7)
66. Marcus Ingvartsen  (7)
74. Jakob Blåbjerg (UB)