Det danske U21-landshold er sendt ud i EM-mørket efter en 0-3-snitter til et overlegent tysk mandskab. Ligesom mod Italien skabte danskerne meget få chancer, og blev løbet over ende i anden halvleg i defensiven. BT har givet spillerne - og landstræner Niels Frederiksen - følgende karakterer.

Jeppe Højbjerg
Var chanceløs ved de tre tyske scoringer, og leverede flere fine redninger, som holdt Danmark inde i opgøret. Blandt andet en refleks ved 0-1 i anden halvleg.

7

Frederik Holst
Arbejdede som altid stærkt, men når niveauet ikke er til mere end en reservetjans i Brøndby, er det svært at brænde igennem på internationalt niveau. Også i aftes.
02

Det endte ikke ligefrem lykkeligt, da Danmark blev sendt ud af U21 EM med et nederlag på 3-0 til Tyskland.

Patrick Banggaard
Midterforsvareren spiller i 2. Bundesliga. De tyske angribere er fra Bundesligaen. Den niveauforskel kunne ses – især i anden halvleg, hvor Danmarks defensivt faldt fra hinanden
02

Andreas Maxsø
Talentet er stort, men det var tydeligt, at FCN-anføreren i de afgørende momenter var overmatchet. Ikke nogen stor slutrunde indtil nu for den ombejlede forsvarer.
02

Jakob Blåbjerg
Offensivt så man ikke meget til AaB-backen, som havde nok at se til med at holde styr på de stærke tyske kanter. Pillet ud efter en uforglemmelig time på banen.
02

Det danske forsvar så ikke alt for godt ud, på Tysklands mål til 2-0.

Lasse Vigen Christensen
Anføreren er født med et sandt fighterhjerte. Indgik i et fint samarbejde med Nørgaard i maskinrummet, men formåede ikke at løfte sit eget eller holdkammeraternes spil.
4

Christian Nørgaard
Brøndbys playmaker er en vigtig brik i det danske opspil og løste egentlig opgaven fint på midtbanen mod de stærke tyskere, men virkede, som kampen skred frem, slidt.
4

Mikkel Duelund
Bevægelig, teknisk og pasningssikker. FCMs wonderkid viste prøver på sit store potentiale på den offensive midtbane – i første halvleg. Forsvandt ud af kampen efter pausen.
4

Danmark var presset i bund, da tyskerne scorede til 1-0.

Andrew Hjulsager
Den tekniske Celta Vigo-kant var fra start langt mere aggressiv end mod Italien, og kom frem til Danmarks bedste chance i første halvleg. Havde svært ved at holde niveauet i slutningen af kampen.
7

Casper Nielsen
OB-spilleren var med på bekostning af Frederik Børsting, men greb lige som sin AaB-kollega slet ikke chancen. Led under, at det meste danske spil foregik i venstre side. Fuldt forståeligt flået ud 10 minutter efter pausen.
02

Marcus Ingvartsen
FCN-topscoreren havde igen svære arbejdsbetingelser alene i front. Gik til tider fint med i spillet, men valgte karakteristisk den forkerte beslutning i en farlig overtalssituation i første halvleg.
02

Niels Frederiksen
Efter den tamme affære mod Italien havde landstræneren lavet tre ændringer. Det gjorde dog ikke den store forskel. Lavede de logiske ændringer, da Danmark skulle jagte målet.