Torsdag den 15. juni blev en 15-årig dreng umotiveret overfaldet og stukket med en kniv på Nørrebrogade i København. Nu beder Københavns Politi om hjælp til at finde mulig gerningsmand.

Det skriver de en en pressemeddelelse.

I forbindelse med efterforskningen har København Politi sikret en stor mængde videoovervågning, og det er et billede der fra, som de nu har offentliggjort i håb om, at nogen kan genkende og sætte navn på den potentielle gerningsmand.

Københavns Politi har offentliggjort dette billede af den mulige gerningsmand. Foto: Københavns Politi
Københavns Politi har offentliggjort dette billede af den mulige gerningsmand. Foto: Københavns Politi
Vis mere

Politiet har valgt at offentliggøre billedet, efter at de i går udsendte en pressemeddelelse, hvor de opfordrede ham til at melde sig selv.

»Gerningsmanden har desværre ikke meldt sig eller på anden måde givet sig til kende, og derfor vælger vi nu at offentliggøre foto i håb om, at han så vil melde sig selv,« oplyser efterforskningsleder Hans Erik Raben i pressemeddelelsen og tilføjer:

»Vi kender ikke identiteten på den mulige gerningsmand, men der må være nogle, der ud fra det gode foto kan genkende ham.«

Københavns Politi oplyser, at knivstikkeriet var så alvorligt, at den forudrettede har været i livsfare. Han er dog nu uden for livsfare.

Har du oplysninger, der kan hjælpe politiet, bedes du kontakte København Politi på 33 14 14 48 eller din nærmeste politikreds på 1414.