Slovakiet førte ved pausen, men det engelske U21-landshold vandt 2-1 og har kurs mod semifinalerne.

Med en sejr over Slovakiet kan England så småt ane en plads semifinalerne ved U21-EM.

De engelske fodboldtalenter vandt 2-1 og kan sikre sig videre adgang i turneringen på torsdag, når de polske værter venter i den sidste gruppekamp.

Southampton-spilleren Nathan Redmond blev matchvinder efter en times spil, da han modtog en lang tværpasning og fra hjørnet af Slovakiets straffesparksfelt kanonerede bolden op i målhjørnet.

Ti minutter tidligere havde Alfie Mawson udlignet til 1-1 for englænderne. Lidt tilfældigt havnede et indlæg foran Swansea-forsvareren, der kunne skrabe bolden i mål.

Ved pausen førte slovakkerne 1-0 efter et hovedstødsmål fra Martin Chrien i forbindelse med et hjørnespark.

Slovakiet med FC Nordsjælland-spilleren Stanislav Lobotka på midtbanen åbnede i sidste uge EM-turneringen med en 2-1-sejr over Polen, mens England måtte nøjes med 0-0 mod Sverige.

Senere mandag aften møder svenskerne Polen.

Kun det bedste hold i gruppe A er sikret en plads i semifinalen - der er dog en chance for, at holdet på andenpladsen kan klemme sig med som den bedste toer på tværs af de tre indledende grupper.

Danmark deltager også ved U21-EM i Polen. Søndag åbnede danskerne turneringen med et 0-2-nederlag til Italien i gruppe C. Onsdag venter Tyskland.