Ved du noget om sagen, eller har du oplevet en lignende episode? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Carina Isager var lige landet i Københavns Lufthavn i Kastrup, da hun så noget, der fik hende til at finde mobilen frem og filme.

Fra et vindue i lufthavnen kunne hun nemlig se en bagagemedarbejder ligge på knæ oppe i et flys bagagerum og skubbe kuffterter ned i en bagagevogn, så kufferterne faldt flere meter.

Sammen med videoen, som hun har delt på SAS' Facebookvæg, skriver hun: 'Lige landet i CPH fra OTP. Sådan ser bagagehåndteringen ud i nabogaten. Vist D103. Er det ny standard?' og uddyber til BT:

»Jeg vil gerne understrege, at det selvfølgelig ikke er personen, jeg går efter. Jeg ville gerne vise SAS, hvilke forhold, de lader deres medarbejdere arbejde under, som jeg ikke synes er acceptabel. Den her behandling af bagage er hverken acceptabel for passagererne eller personalet.«

Heldigvis for Carina Isager er der ikke tale om hendes egen bagage, og hun skriver, at hendes kuffert ikke umiddelbart har taget skade i løbet af turen fra Bukarest Otopeni. Alligevel har hun valgt at dele videoen.

Siden lørdag er videoen blevet delt over 300 gange, og rigtig mange raser i kommentarfeltet over håndteringen af bagagen.

»Jeg troede, jeg ville få en sur kommentar fra SAS og havde slet ikke forventet den positive respons, jeg fik,« siger hun.

Grunden til hun delte videoen i første omgang var, at hun gerne ville have, SAS skulle se, hvad der foregik. Hun undrer sig også, for hos SAS betaler passagererne en smule mere for billetterne og skal oven i købet betale for at få deres bagage med i flyet. Derfor stiller hun spørgsmålstegn ved, om det virkelig er det image, SAS ønsker.

»Jeg synes godt, man kan forvente, at ens kuffert bliver returneret til en i samme tilstand, som da man tog af sted,« slår hun fast.

På Carina Isagers opslag var SAS allerede lørdag ude at beklage håndteringen af bagagen.

Som en kommentar skriver de: 'Hej Carina! Vi har taget dette videre til vores kollegaer, som er ansvarlige for SAS' bagagehåndtering. Dette er naturligvis ikke standard og ikke ok.'

Ved du noget om sagen, eller har du oplevet en lignende episode? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.