Charlotte Campbells desperate efterlysning af sin 15-årige datter Olivia er blevet set af millioner af mennesker verden over. Natten til onsdag bekræftede den knuste mor det værst tænkelige - hendes datter er blandt ofrene for bombeangrebet i Manchester.

'RIP min kære, dyrebare, smukke pige. Olivia blev taget fra os alt for tidligt. Syng med englene og bliv ved med at smile. Mor elsker dig så meget,' skriver Charlotte Campbell på sin Facebook-profil.

Inden den bekymrede mor fik vished om, hvad der på tragisk vis var hændt med hendes datter, gav hun blandt andet interviews til de britiske tv-stationer CBS, ITV og BBC i et desperat forsøg på at finde hende.

»Jeg er knust lige nu, fordi jeg ikke ved, hvor hun er. Jeg ved ikke engang, om hun er i live,« fortalte en grådkvalt Charlotte Campbell med rystende stemme til CBS news tirsdag aften.

»Jeg har overvejet et hvert muligt scenarie: at hun pludselig kommer gående ind af døren uvidende om, hvad der er sket. At hun ligger på et hospital et eller andet sted og venter på, at jeg finder hende. Eller at hun er død.«

Blot få timer efter, at interviewet løb over skærmen, blev det bekræftet, at hendes datter var en af ofrene for bombeangrebet i Manchester.

15-årige Olivia Campbell, der var stor fan af den amerikanske popstjerne Ariana Grande, var blevet inviteret til koncerten af sin ven Adam, der havde fået to koncertbilletter i fødselsdagsgave.

Sammen havde de købt nyt tøj til koncerten, og ifølge Charlotte Campbell havde de ikke snakket om andet i dagene op til, at de skulle afsted. Ingen havde forudset, at det der skulle blive en oplevelse for livet i stedet ville ende som en tragedie.

I over et døgn ledte Charlotte Campbell desperat efter sin datter. Hun kontaktede politi, hospitaler og hoteller, men uden held.

Mor og datter talte i telefon sammen omkring klokken 20.30 mandag aften kort efter, at opvarmningen var gået af scenen. Her fortalte Olivia Campbell, at hun havde det så sjovt til koncerten, og hun takkede sin mor for at lade hende tage af sted.

Det skulle blive de sidste ord, som Charlotte Campbell nogensinde udvekslede med sin datter, der ifølge den knuste mor elskede musik, og drømte om at blive musiklærer eller sanger.

To kvinder efter koncerten, der menes at være blevet ramt af et terrorangreb.
To kvinder efter koncerten, der menes at være blevet ramt af et terrorangreb. Foto: ANDREW YATES
Vis mere

Andre børn og voksne er stadig efterlyst i medierne, efter politiet i Manchester omkring klokken 22.33 lokal tid mandag blev kaldt ud til koncertstedet Manchester Arena, hvor der var meldinger om en eksplosion.

Mindst 22 er blevet dræbt, og 59 er kommet til skade i angrebet, hvor en 22-årig mand detonerede en hjemmelavet bombe i koncertstedets foyer få minutter efter, at Ariana Grande-koncerten sluttede.