Lyngby tog søndag den fjerde sejr på stribe i Superligaen, da holdet slog de danske mestre fra FC København med 3-1.

FC København har dermed tabt to kampe i træk i Superligaen, da det tidligere i denne uge også blev til et nederlag til FC Midtjylland.

Lyngby havde før søndagens kamp tabt de seneste 15 indbyrdes opgør mod FC København i Superligaen, men det fik holdet sat en stopper for efter en flot præstation foran 4256 tilskuere på Lyngby Stadion.

Et veloplagt Lyngbys-mandskab startede kampen godt og kom efter 15 minutter også foran, da Mikkel Rygaard sparkede bolden fladt i nettet til 1-0 bag FCK-målmand Stephan Andersen.

Hjemmeholdets dominans fortsatte gennem hele første halvleg, og målmand Jesper Hansen blev blot tvunget til en enkelt redning i løbet af første halvleg.

De flotte Lyngby-takter fortsatte efter pausen, hvor Jesper Christjansen efter få minutter sparkede på stolpen efter et godt angreb.

20 minutter inde i anden halvleg kom FCK til holdets første farlige forsøg, da Kasper Kusk sendte bolden af sted fra distancen og tvang Jesper Hansen til en god redning.

Da FCK endelig fik passeret Jesper Hansen, agerede Thomas Sørensen redningsmand på stregen, og med godt ti minutter igen fik Lyngby scoret igen, da Hallgrimur Jonasson sparkede bolden højt i nettet til 2-0.

I kampens overtid scorede den unge angriber Jens Odgaard til 3-0, inden Andrija Pavlovic fik reduceret til 1-3.

Lyngby kravler med sejren op på tredjepladsen før den sidste runde af Superligaen, mens FCK ikke har fået den optimale optakt til torsdagens pokalfinale, hvor holdet møder Brøndby i Telia Parken.