Efter 2-0 ude i den første kamp over AaB vandt Randers FC 2-1 i returmødet hjemme i Europa League-playoff.

Randers FC er klar til at møde OB i næste runde af kapløbet om en billet til Europa League.

Det står klart, efter at Randers vandt det andet af de to møder mod AaB med 2-1 hjemme på BioNutria Park Randers.

Dermed går Randers FC videre til næste runde i kampen om den europæiske billet med en samlet sejr på 4-1, mens sæsonen er slut for AaB.

AaB-træner Morten Wieghorst havde valgt at ændre sin formation, og stillede med to mand i angrebet. Det var tæt på at bære frugt efter syv minutter, da topscorer Jakub Sylvestr fik en kæmpechance.

Men meget symptomatisk for AaB's scoringsproblemer sparkede slovakken forbi bolden. Det var AaB's bedste mulighed i første halvleg, hvor Randers kom foran efter en god halv time.

På et kontraangreb blev Nikola Djurdjic sendt afsted i venstre side, og han fandt Marvin Pourie, der løftede bolden over Nicolai Larsen.

Forsøget blev kun blokeret af Markus Holgersson, og så kunne Djurdjic score sit første mål i dansk fodbold på riposten.

1-0 var pausestillingen, men ni minutter inde i anden halvleg fik AaB udlignet. Rasmus Thellufsen fik bolden på venstrekanten, og efter et par snævre træk forbi Alexander Fischer drejede han flot bolden ind til 1-1.

Det slog dog ikke hjemmeholdet ud af stilen, og ti minutter senere slukkede Randers det sidste lille håb for gæsterne om et comeback.

AaB blev fanget i en kontra, og så kunne Kasper Fisker spille Viktor Lundberg helt fri. Svenskeren, der netop var kommet på banen, scorede flot i det nederste lange hjørne til 2-1.

AaB prøvede at komme tilbage i kampen, men trods gode chancer til især Jannik Pohl lykkedes det ikke.

Dermed går Randers videre med 4-1 samlet. Kronjyderne spiller den første kamp i næste runde i Europa League-playoff lørdag mod OB.