Med tre scoringer i kampens sidste fjerdedel spillede Chelsea sig endnu tættere på at vinde Premier League.

Fodboldklubben Chelsea tog søndag et meget stort skridt mod at vinde Premier League.

Topholdet vandt 3-0 i den på papiret vanskelige udekamp mod Everton, der før søndagens kamp kun havde tabt en enkelt af 17 hjemmekampe i ligaen i denne sæson.

Chelsea måtte da også vente til midt i anden halvleg, før Pedro Rodríguez sørgede for den vigtige 1-0-scoring.

Spanieren modtog bolden med ryggen til Everton-målet lidt uden for straffesparksfeltet og med hjemmeholdets Phil Jagielka i ryggen.

Pedro, der sparker rigtig godt til bolden med begge fødder, trak først mod højre og dernæst mod venstre, inden han udplacerede Everton-målmand Maarten Stekelenburg med en flot og høj afslutning.

12 minutter før tid fordoblede Chelsea føringen.

Fra venstre side sendte Eden Hazard et frispark ind foran mål, hvor Maarten Stekelenburg ikke kunne holde den hårde afslutning.

Målmanden sendte returbolden ind på benet af Chelsea-forsvareren Gary Cahill, der blev noteret for 2-0-målet.

Få minutter før tid spillede indskiftede Cesc Fabregas den ligeledes indskiftede Willian fri til 3-0-scoringen, og så kunne Chelsea-manager Antonio Conte lade den helt store jubel bryde ud.

Chelsea har 81 point for 34 kampe, og klubben mangler at spille fire kampe mod forventet overkommelige modstandere.

Tottenham er med 74 point for 33 kampe eneste trussel i kampen om mesterskabet.

Christian Eriksens klub spiller senere søndag lokalopgør hjemme mod Arsenal.

Manchester City fortsætter med at spille hasard med sine muligheder for at komme med i Champions League i næste sæson.

Manager Josep Guardiolas mandskab spillede 2-2 ude mod Middlesbrough, der er næstsidst og kæmper for at undgå nedrykning.

Den tidligere Manchester City-angriber Alvaro Negredo bragte Middlesbrough foran syv minutter før pausen, da han scorede via stolpen.

I anden halvleg fik Sergio Agüero udlignet på et straffespark, inden Calum Chambers igen bragte Middlesbrough foran.

Fem minutter før tid fik Gabriel Jesus udlignet til 2-2 på et hovedstød, så Manchester City fik et point ud af kampen.

Viktor Fischer tilbragte hele kampen på Middlesbroughs bænk.

Manchester City er nummer fire med 66 point for 34 kampe, hvilket rækker til at spille kvalifikationskampe om at komme med i Champions League.

Klubben trues dog af både Manchester United og Arsenal på de efterfølgende pladser.