Der var langt mellem chancerne, da Randers FC og Esbjerg fredag spillede 0-0 i nedrykningsspillets pulje 1.

Randers FC blev så godt som sikre på at vinde pulje 1 i nedrykningsspillet ved at spille 0-0 hjemme mod Esbjerg fredag aften i en yderst tam forestilling.

OB's 2-1-sejr over AC Horsens to timer tidligere havde bragt fynboerne to point fra Randers på førstepladsen i puljen, mens Esbjerg med en sejr ville komme to point efter AC Horsens på tredjepladsen i pulje 1.

Men mål kom der ingen af, og dermed er Randers tre point foran OB i toppen af gruppen. Esbjerg slutter sidst i puljen uanset resultaterne i sidste spillerunde.

I noget, der mest af alt mindede om et træningspas, var der meget langt mellem de spillemæssige højdepunkter, og eksempelvis skulle der gå over en time, før hjemmeholdet havde et forsøg indenfor målrammen.

Det var hjemmeholdet, der var mest på bolden i indledningen, men uden at det for alvor blev farligt. Faktisk så gæsterne mere farlige ud på de omstillinger, de fik.

Oplivende momenter var der meget få af i de første 45 minutter. Andreas Bruhn, der undervejs i halvlegen havde afløst en skadet Kasper Fisker, stod for halvlegens farligste forsøg kort før pausen.

Den tidligere AaB'er strøg igennem på venstrekanten, og hans kiksede indlæg var tæt på at overrumple Jeppe Højbjerg i gæsternes mål. Bolden strøg dog lige udenom.

Hvis man havde håbet på mere action i felterne efter pausen, blev man skuffet. Ingen af de to hold evnede for alvor at spille sig frem til noget, der mindede om chancer.

Mod slutningen livede kampen en smule op. Især Esbjerg forsøgte at fremtvinge en afgørelse til egen fordel, men skarpheden manglede, og dermed sluttede opgøret uden mål.