Det blev til et enkelt point for RB Leipzig søndag, da holdet spillede 1-1 mod Schalke 04.

Yussuf Poulsen og RB Leipzig smed point i toppen af Bundesligaen, da oprykkerne måtte nøjes med 1-1 ude mod Schalke 04.

Den danske angriber blev skiftet ud i dommerens tillægstid efter en forholdsvis anonym indsats.

Resultatet betyder, at Leipzig på andenpladsen har otte point op til Bayern München og seks point ned til Borussia Dortmund på tredjepladsen.

Der resterer fire spillerunder af sæsonen.

I en lige første halvleg var det oprykkerne, som var skarpest.

Efter et lille kvarters spil bragte Timo Werner gæsterne i front på et hovedstød, og det holdt hele vejen til pausen.

Mens Leipzig-defensiven så stærk ud før pausen, så kom den skidt fra start i anden halvleg.

Der var ikke en gang spillet et minut, førend forsvaret tabte den hollandske angriber Klaas-Jan Huntelaar af syne, og så headede han udligningen ind fra nært hold.

Boldbesiddelsen var meget ligeligt fordelt, men det var hjemmeholdet, som var bedst til at skabe farlige situationer kampen igennem

Sejren kunne være gået til begge sider i slutfasen, men meget fortjent sluttede det med et point til hver.