Randers bankede søndag OB 4-0 i Alka Superligaen og er sikre på endnu en sæson i ligaen.

Randers FC vandt søndag stensikkert 4-0 på hjemmebane over OB i nedrykningsspillets pulje 1 i Alka Superligaen og sikrede sig definitivt endnu en sæson i ligaen.

Kronjyderne skal efter puljespillet spille playoffkampe om deltagelse i de europæiske turneringer i næste sæson. OB er stadig på andenpladsen i puljen. Holdet er to point foran Horsens med to kampe igen.

Randers overraskede taktisk ved at stille op med kun tre mand i bagkæden.

En taktisk ændring, der gav Randers et klart overtag kampen igennem, hvor OB ikke fik et ben til jorden og ikke havde en eneste nævneværdig chance i hele kampen.

Se Jeppe Tverskovs selvmål herunder.

Jeppe Tverskov har tidligere spillet i Randers, og nu har han bragt sin tidligere klub i front på et dumt selvmål.

Til stor fornøjelse for hjemmeholdets tilskuere var det den tidligere Randers-spiller Jeppe Tverskov, der scorede selvmål efter bare otte minutter.

OB-stopperen fejlvurderede et indlæg, gled bolden i eget net og bragte dermed sin tidligere klub foran 1-0.

Ti minutter senere lå bolden igen i OB-nettet. En lang bold blev lagt til rette for Kasper Fisker, der resolut sparkede bolden i mål fra kanten af feltet til 2-0.

To minutter før pausen lukkede Randers reelt kampen, da Alexander Fischer gjorde det til 3-0. Marvin Pourie blev stukket i dybden og slog et fladt indlæg, som Fischer nåede først frem til.

Randers fortsatte dominansen efter pausen. Fem minutter inde i anden halvleg ville Marvin Pourie selv på måltavlen. Tyskeren modtog bolden i feltet og sparkede Randers i front med 4-0.

Resten af kampen fortsatte Randers det fremragende spil. OB kan især takke målmand Sten Grytebust for, at fynboerne ikke kom hjem med et endnu større nederlag.

Fynboerne skal forsøge at rejse sig, når holdet på fredag tager imod Horsens i lidt af en gyser i en direkte duel om puljens andenplads. Randers møder Esbjerg, der er sikker på at skulle spille nedrykningsplayoff.