Antoine Griezmann indtog nok en gang en helterolle for Atlético Madrid med kampens enlige mål mod Espanyol.

Antoine Griezmann har mange gange været manden, som sørgede for de vigtige mål for Atlético Madrid, og lørdag var han på pletten igen.

Den franske stjerneangriber stod for kampens enlige mål i anden halvleg, da de spanske Champions League-semifinalister slog Espanyol 1-0 på udebane.

På en sjaskvåd bane i Barcelona kunne ingen af holdene rigtigt få sat sig på kampen i de første 45 minutter.

Kampen livede en smule op efter pausen, men stadig lod antallet af chancer en del tilbage at ønske.

20 minutter før tid havde gæsterne fra Atlético Madrid en stor chance med flere forsøg i samme sekvens, men skarpheden manglede.

Og når den svigter Diego Simeones mandskab, så agerer den franske landsholdsangriber Antoine Griezmann ofte redningsmand - således også lørdag.

To minutter efter føromtalte chance havnede et afrettet skud ved Griezmann bagest i feltet, og som den største selvfølgelighed sparkede han 1-0-målet køligt ind.

Minuttet efter havde Espanyol en kæmpe chance, men Jan Oblak i Atlético-målet diskede op med en flot redning på det åbne skud.

Espanyol formåede ikke at fremtvinge udligningen, og dermed endte Griezmann som matchvinder.

Sejren sender Atlético Madrid op på 68 point for 33 kampe i Primera Division.

Det er fire færre end FC Barcelona på andenpladsen, som har spillet 32 kampe, og syv færre end førerholdet Real Madrid, som er på 31 kampe.

Real Madrid og Barcelona tørner sammen søndag på Bernabeu i Madrid.