Der kom ekstra pres på Arsenals manager Arsène Wenger, da Arsenal tabte hele 0-3 ude til Crystal Palace.

Der er fortsat ingen officiel udmelding om Arsène Wengers fremtid som manager i Arsenal.

Et godt bud er, at det atter bliver et tema i de kommende dage.

Mandag aften løb Arsenal ind i en øretæve i Premier League, da Crystal Palace fra den tunge ende af ligaen på eget græs vandt 3-0.

Det resultat gør næppe den 67-årige franskmand mere populær blandt dele af klubbens fans.

Trods en imponerende æra i spidsen for Arsenal siden 1996, hvor det blandt andet er blevet til tre mesterskaber og seks FA Cup-titler, har denne sæson i særdeleshed fået kritikkerne i egne rækker til at vågne.

Nederlaget til Crystal Palace betyder, at Arsenal for en kamp færre har syv point op til Manchester City på den fjerdeplads, der giver mulighed for at kvalificere sig til Champions League.

Efter 17 minutter gik det galt for Arsenal. Crystal Palace førte med omtanke bolden frem og efter lidt bandespil endte bolden med at blive spillet fladt ind i feltet, hvor Andros Townsend nåede den først og sparkede hjemmeholdet foran 1-0.

Arsenal besejrede senest West Ham 3-0. Men den sejr fulgte efter en uafgjort kamp og to nederlag.

Danny Welbeck forsøgte sig i første halvlegs sidste minut. Men det var uden held. Trods markant overvægt i boldbesiddelsen, måtte Arsenal gå til pausen bagud 0-1, da hjemmeholdet var det effektive mandskab i første halvleg.

Arsenal skulle frem, men Crystal Palace havde bolden i nettet efter få minutter, men Christian Bentekes scoring blev annulleret for offside.

De velspillende Townsend samt Wilfried Zaha voldte Arsenals defensiv problemer. Og Christian Benteke lå hele tiden på lur og krævede opmærksomhed.

Arsenal havde sværere ved at skabe noget offensivt og komme til chancer. Det lå i luften, at hjemmeholdet havde mere i posen.

Efter 63 minutter fandt Zaha fikst Yohan Cabaye, der sparkede Crystal Palace foran 2-0.

Arsenals mareridt var ikke slut endnu. Fem minutter senere var Damián Martínez for voldsom i eget felt, og dommeren fløjtede for straffespark.

Det omsatte Luka Milivojevic til en 3-0-scoring, og Selhurst Park var helt oppe at ringe over udsigten til tre vigtige point i bundkampen, som blev en realitet, da der ikke blev scoret mere i opgøret.

Wenger har tidligere udtalt, at han godt ved, hvad han skal lave i fremtiden, og at det meget snart bliver meldt ud.