Stolpen kom i vejen for Esbjerg, da klubben lørdag spillede 0-0 mod Randers FC, der er uden sejr i ti kampe.

Esbjerg. Esbjerg tog søndag eftermiddag imod Randers FC i Alka Superligaens kvalifikationsspil i et uskønt opgør, der sluttede 0-0.

Resultatet betyder, at Randers fastholder førstepladsen i pulje 1 med 34 point. Kronjyderne har ni point ned til Esbjerg på sidstepladsen. Horsens er toer med 30 point, mens OB under stregen er treer med 29 point.

Kampen bar gennem alle 90 minutter præg af manglende skarphed i de afgørende aktioner, og for især Randers' vedkommende lignede det, at taktikken først og fremmest gik ud på ikke at tabe.

Kampens første, store mulighed tilfaldt Alexander Fischer, der fra kanten af feltet trak ind og afsluttede fladt mod det nærmeste målhjørne. Jeppe Højbjerg i målet kom dog godt ned og fik pareret bolden ud over baglinjen.

37 minutter skulle der gå, inden hjemmeholdet for alvor viste tænder.

Awer Mabil afsluttede fra sin position midt i feltet mod det fjerneste hjørne, men uheldigvis for de trængte esbjergensere sneg bolden sig uden om stolpen.

Efter pausen åbnede kampen sig en smule mere op, men langt hen ad vejen fortsatte ineffektiviteten fra første halvleg.

Marvin Pourié havde muligheden for at sikre Randers den første sejr i ti kampe efter en times spil. Tyskeren headede mod mål fra en helt fri position, men symptomatisk for situationen gik bolden snert forbi.

Midtvejs i anden halvleg var Awer Mabil atter tæt på at score.

Kantspillerens frisparksforsøg fra 20 meter tog dog stolpen til stor frustration for hovedparten af de 3692 tilskuere.