Ved du noget om sagen, så vil BT meget gerne høre fra dig på 1929@bt.dk eller på Facebook

En gruppe arabiske drenge spreder rædsel i Skive, hvor et ungt kærestepar er blevet overfaldet foran en burgerrestaurant.

Et kærestepar på 22 år blev fredag aften overfaldet foran McDonalds i Skive, hvor deres bil blev omringet, og de blev stærkt chikanerede af en gruppe arabiske unge.

»De er særdeles godt kendt i bymiljøet i Skive, og vi døjer nærmest med dem til daglig med alt fra narko, chikane og bilkørsel. Det er en rigtig træls gruppe, der skaber frygt i byen,« siger politikommissær Lars Mikkelsen til TV Midtvest.

Den 22-årige kvinde gik ind på McDonalds klokken 22:16 fredag aften for at købe mad, mens hendes kæreste gik på tanken for at købe energidrikken Red Bull.

Parret kom tilbage til bilen samtidig, og en mand med arabisk baggrund begyndte at råbe og sparke til bilen og forsøgte at hive dørene af.

»Der opstår en del tumult ved bilen, da der går hul på forruden. Manden i bilen forsøger så at flygte ved at bakke væk, og han kører ind i facaden på McDonalds. Gruppen forsøger så at stoppe ham, men manden får kæmpet sig ud på Sønder Boulevard, hvor gruppen kører efter kæresteparret i tre biler,« siger politikommissæren til Ekstra Bladet.

Gruppen var på syv personer mellem 20-35 år, og det unge par flygtede efter episoden hen på kasernen i Skive, hvor det 22-årige offer er soldat.

En 24-årig mand er nu sigtet for at have smadret parrets forrude. Politiet er nu ifølge mediet ved at undersøge, om det kan være en konflikt på en natklub mellem kvinden og gruppen af mænd, der har ført til en hævnaktion foran burgerrestauranten.