Med en pragtredning i overtiden var Kasper Schmeichel med til at sikre Leicesters første ligasejr på udebane.

Leicester. Tirsdag blev han helt med en straffesparksredning i Champions League, og lørdag var Kasper Schmeichel igen afgørende for Leicester City, da mesterholdet vandt på udebane i Premier League for første gang i sæsonen.

To minutter inde i dommerens overtid agerede danskeren sprællemand og leverede en mirakelredning på et Andy Carroll-forsøg fra nært hold, så Leicester bevarede sin 3-2-føring over West Ham frem til slutfløjt.

Redningen begejstrer holdets nye manager, Craig Shakespeare, der har åbnet managerkarrieren med tre sejre i tre ligakampe.

»Vi skulle ikke kun forsvare vores felt mod indlæg, vi skulle også tage os af Andy Carrolls fysik. Vi kan takke vores målmand for, at han leverede nogle afgørende redninger, som hjalp os til at vinde kampen,« siger Shakespeare ifølge klubbens hjemmeside.

Den danske målmand medgiver, at han også var en smule heldig med at redde bolden.

»Man må bare forsøge at gøre sig så stor som muligt og håbe, at bolden rammer én. Ni ud af ti gange gør den det ikke, men det gjorde den heldigvis på Carrolls skud til sidst,« siger danskeren ifølge BBC.

West Hams manager, Slaven Bilic, måtte i nederlagets stund også rose Schmeichel.

»Man kan godt kalde det for dårlige afslutninger, men vi må også give stor kredit til Kasper Schmeichel, specielt for hans redning i overtiden,« siger Bilic ifølge BBC.

Leicester har nu seks point ned til nedrykningsstregen.

Se højdepunkter fra kampen - inklusiv den flotte Schmeichel-redning - over artiklen.

/ritzau/