Gary Cahill blev matchvinder for Chelsea, som vandt 2-1 i Stoke. Leicester og Schmeichel vandt over West Ham.

Stoke-on-Trent. Det er efterhånden svært at forestille sig, at et andet hold end Chelsea vinder det engelske fodboldmesterskab i denne sæson.

London-holdet bliver ved med at hente sejre, og selv på en middelmådig dag formåede holdet at føje yderligere tre point til regnskabet.

Takket være et sent mål af forsvarsspilleren Gary Cahill vandt Chelsea således med 2-1 på udebane over Stoke lørdag eftermiddag.

Cahill fik bolden foræret i det lille felt i det 87. minut, og ubesværet blev han matchvinder for gæsterne.

Sejren øger Chelseas forspring ned til Tottenham, så der nu er 13 point mellem klubberne. Christian Eriksens mandskab mangler dog 11 ligakampe, mens Chelsea kun mangler ti.

Selv om topholdets sejr først blev sikret sent, fik holdet allerede tidligt i kampen håb om, at det ville blive en god dag på kontoret.

Den brasilianske kantspiller Willian åbnede nemlig målscoringen med et lumsk frispark efter 13 minutter.

Bolden lå ude ved siden af straffesparksfeltet, og et indlæg mod det frembragte luftskyts fra centerforsvaret syntes at være det mest logiske i situationen.

Willian valgte dog anderledes, da han drejede bolden fladt uden om muren og mod korteste målhjørne.

Den variant kom bag på målmand Lee Grant, som godt nok fik hånden på bolden, men ikke fik forhindret den i at stryge ind i nettet.

Stoke nåede at få bolden i nettet to gange inden pausen.

Første gang fik målet dog ikke lov til at stå, da dommeren fløjtede for frispark efter en samtale med sin linjedommer.

Anden gang var der dog ingen tvivl om scoring. Her sendte Jonathan Walters bolden i nettaget på straffespark.

Efter pausen var Chelsea det bedste hold, men med lidt held kunne Stoke have afgjort kampen til egen fordel.

Det skete dog ikke, og i stedet endte hjemmeholdet med at forære de tre point væk til sidst.

Tre vigtige point var der også til Kasper Schmeichel og Leicester, som nu har seks point ned til Hull under nedrykningsstregen.

På udebane vandt det forsvarende mesterhold med 3-2 ude over West Ham efter at have fået en formidabel start med to mål inden for syv minutter.