Everton virker endelig til at have fundet formen, og det bør gå ud over Stoke i aftenens kamp.

For vurderet ud fra de seneste fem kampe, er Everton faktisk bedst af alle i Premier League. Helt tilfældigt er det dog ikke, når man har set holdet spille.

Specielt i de to opgør mod Manchester City og Crystal Palace har det set godt ud, og det hænger sammen med, at man giver relativt få chancer væk, mens offensiven er begyndt at levere bedre, end den gjorde tidligere på sæsonen. Udover Idrissa Gueye og langtidsskadede Yannick Bolasie, kan man stille i stærkeste opstilling, men ingen af de to har været med i de to seneste kampe, så tabet er trods alt til at overse.

Stoke er på papiret også i god form, men de to sejre er kommet over Sunderland og Watford, mens man intet skabte mod Manchester United og var heldige med at få scoret på et selvmål. De eneste hold, som Stoke har slået i denne sæson, er Watford, Sunderland, Hull, Swansea og Burnley, mens man har haft store problemer, hver gang man er stødt på kvalitetsmodstand fra et af topholdene.

Stoke har nogle spillere ude med skader, men ikke nogle af de bærende kræfter, hvorfor det ikke taler for dette spil.

Det skal mere ses i lyset af Evertons glimrende form og Stokes manglende evner til at levere mod de bedre hold i rækken, men vi vælger dog stadig den forsigtige variant med pengene tilbage ved uafgjort, da Everton ofte spiller uafgjort og Stoke trods alt er et svært sted at spille.

Stoke - Everton 2, pengene tilbage ved uafgjort
Odds 1,85 hos Bet365 (spilles som asian 0)
Spilstop onsdag 1/2 klokken 20:45
Indsats 100 kroner