Louise Borglit havde af fysiologiske årsager haft svært ved at blive gravid, selv om det i mange år havde været hendes allerstørste drøm, inden hun på bestialsk vis blev slået ihjel i Elverparken i Herlev, mens hun luftede sin søsters hund.

Det vakte stor glæde hos Louise Borglit og hendes familie, da det endelig var lykkedes hende at blive gravid med en lille dreng. 'Lille P' blev han kaldt af Louise Borglits elskede niecer, som hun havde boet sammen med hos sin søster, inden hun blev dræbt.

»Det var hendes ønskebarn. Han skulle hedde Peter Emil. Peter efter vores far. Emil, fordi Louise elskede det navn. Mine piger døbte ham 'Lille P, så det hed han bare,« siger Louise Borglits søster i et interview med Ekstra Bladet. Hun ønsker ikke at stå frem med navn.

Hun var syv måneder henne med sin ufødte søn og delte flittigt billeder af sig selv og sin gravide mave, hvortil hun kaldte den ufødte søn for en 'mirakelbaby'.

'Baby hygger sig i maven. Jeg elsker min baby. Jeg har en meget sej og stærk baby i min mave tydeligvis,' skrev hun i juni, da der var opstået nogle komplikationer i forbindelse med graviditeten.

Omstændighederne omkring Louise Borgklits drab står stadig hen i det uvisse, ligesom at politiet endnu ikke har sigtet nogen for at stå bag, selv om man i dagene efter drabet fik adskillige henvendelser fra borgere, der mente, at de havde informationer, som kunne bruges.

Tidligere har Københavns Vestegns Politi efterlyst en mand, der er blevet set løbe fra parken omkring gerningstidspunktet fredag aften. Han var iført mørkt tøj og var både spinkel af bygning og havde et spinkelt og markeret ansigt. Efterlysningen har imidlertid ikke ført nogen anholdelser med sig.

Bisat med 'Lille P' i armene

'Mirakelbabyen' nåede hun desværre aldrig selv at opleve. Men til bisættelsen fik den afdøde mor alligevel mulighed for at holde 'Lille P' i sin favn, fortæller søsteren til Ekstra Bladet.

Til tonerne af Louise Borglits yndlingssang, Pink Floyds 'Wish You Were Here', lå 'Lille P' svøbt ind i mormors strikkede tæppe i kisten og i favnen på sin egen afdøde mor.

Hvorfor Louise Borglit skulle miste sit liv den fredag aften i Elverparken vides stadig ikke. Ifølge de personer i Louises omgangskreds, som BT har været i kontakt med, var hun var en meget afholdt person. Det fremgår også af sociale medier, hvor hun ofte fik meget positive tilkendegivelser på sine billeder og opdateringer.

Ligesom hun i januar blev kåret som årets bedste kollega 2015 på sin arbejdsplads i storcenteret Magasin. I den forbindelse skrev hun selv på Facebook:

'Jeg er så glad! Jeg har vundet prisen som årets bedste kollega 2015. Tak for en dejlig aften. Jeg elsker mit arbejde!!!'