Hvor godt kender du egentlig den kommende republikanske præsident?

Vinderen af det amerikanske præsidentvalg Donald Trump har ikke ligefrem været kendt for at være tilbageholdende og privat - men måske er der alligevel en ting eller to, du ikke vidste om USAs kommende præsident.

Har sit eget vodkamærke
I 2007 lancerede Trump sit eget hollandskproducerede vodkamærke. Hvis det ikke lige ringer en klokke hos dig, er det helt forståeligt. Det floppede nemlig rimelig hurtigt. I et interview med mediet Munchies, fortalte Aleks Zilcovs, Amerikas største vodkadistributør i forbindelse med præsidentvalget:

»Vi har haft den (vodkaen, red.) på lager i fem år. Den har aldrig solgt. Men nu, hvor han er stillet op som præsident, håbede vi, at vi havde en chance for at få rømmet lageret, men der er stadig ingen, der vil betale for den,« fortalte han.

Hvis du alligevel er en af dem, der har mod på at smage den kommende præsidents vodka, så kan den eksempelvis købes her - på tilbud.

Drikker ikke
Selvom man måske kunne forestille sig, at en rig forretningsmand med eget vodkamærke, ville svælge i dyre dråber champagne og eksklusive vine, så drikker Donald Trump ifølge ham selv ikke.

Tilbage i 2011 fortalte han Forbes, at grunden til hans afholdenhed skyldes, at han har haft alkoholisme tæt inde på livet. Donald Trumps storebror Fred har nemlig haft et alkoholmisbrug, som angiveligt skulle have afskrækket Donald Trump fra selv at røre alkohol.

Der findes et Trump-brætspil
Hvis du er inkarneret Trump-fan eller bare generelt meget interesseret i brætspil, så er du måske allerede bekendt med, at der faktisk også findes et Trump-spil. Man kan spille op til fire mennesker, og det handler selvfølgelig om ejendomsinvesteringer. Man samler Trump-kort undervejs i spillet, som har en hemmelig værdi - spillet er slut når alle ejendomme er solgt. Den med flest penge vinder.

Årets julegaveidé?
Årets julegaveidé? Foto: Boardgamegeek.com
Vis mere

Er bange for bakterier
Hvis du møder Donald Trump, så skal du ikke blive forbavset, hvis han tøver med at give dig hånden. Rigmanden er nemlig ikke særligt vild med at give folk hånden. Det skulle angiveligt også være forklaringen på en tendens, som flere har spottet, når Trump hilser på kolleger og samarbejdspartnere. Donald Trump ser nemlig ud til at trække sin 'modparts' hånd ind mod sin egen krop. Om det er, fordi han mener, at der er færre bakterier på sin egen krop, det melder historien ikke noget om.

Var et vildt barn
Trump har ifølge Washinton Post været et smut forbi en militærskole i sin ungdom.

Først gik han på privatskole i Queens, men ifølge mediet blev han som 13-årig sendt på New York Military Academy på grund af 'problemer med sin opførsel'.

Har været med i alene hjemme
Udover at producere vodka og investere i casinoer, så har Donald Trump faktisk også haft en mindre karriere som skuespiller. Han spillede nemlig med i filmen 'Alene Hjemme 2: Glemt i New York', der udkom i 1992. Det skriver Se og Hør.

Har vundet filmpris
Det var godt nok ikke for sin medvirken i 'Alene Hjemme', at Trump blev hyldet for sin filmiske kunnen. I stedet modtog han prisen en 'Razzie' for en anden rolle. Og den står nok ikke fremme på kaminhylden derhjemme, for det er faktisk en pris, man modtager for en exceptionel dårlig skuespilpræstation.

Rollen han fik prisen for var i filmen 'Ghosts Can't Do It' fra 1989.

Dermed har den kommende amerikanske præsident et noget anderledes kulørt CV, end man måske kan sige om hans tidligere kolleger.