Den bramfri blondine og tidligere deltager i Paradise Hotel Caroline Petersen tager et noget følsomt emne op på sin blog.

Her beskriver hun sin første oplevelse med analsex, som på ingen måde var særlig behagelig.

»Jeg har kun prøvet analsex en gang. Jeg havde aldrig prøvet det før, og ham jeg var sammen med stak den så hårdt op, at jeg besvimede. Efter den oplevelse blev jeg lidt skræmt, men nu er jeg ved at få mod på at prøve det igen,« skriver hun.

Så oplevelsen har ikke skræmt reality-stjernen helt væk fra den anale genre. Hun skriver, at hun synes, tanken er fræk, fordi fyren på den måde har magten, og at man ikke kan komme væk.

Foto: TV3
Vis mere

Men det er ikke alle og enhver, der kan få lov til det, pointerer hun.

Det er to måneder siden, den ellers seksuelt aktive kvinde sidst har haft sex, så det ligger ikke lige om hjørnet igen at forsøge sig med det anale. Og når hun finder en seksualpartner, skal hun først være tryg og stole på vedkommende, før hun vover sig ud i det.

Caroline Petersen mener, det er skudt helt ved siden af, når nogle mener, det er klamt fordi, 'de er bange for at få lort på sig,' men hun anerkender også, at mange ikke har lyst til det, og hun mener, at ingen skal tvinges til, at 'få noget op i numsen.'

I Paradise Hotel 12 blev Caroline kendt for at onanere flere gange for åben skærm og også mens, der var andre til stede. Ifølge Sex og Samfund er det kun to procent af teenagere, der dyrker analsex ofte, mens 75 procent aldrig gør det.