It-kriminelle finder hele tiden huller i sikkerheden, så de lige nu kan stjæle din net-identitet og dine penge.Vi guider dig til, hvordan du bedst garderer dig.

Den gode nyhed er, at din netbank ikke er truet mere, end den var før. Den dårlige nyhed er, at der lige nu er større risiko for, at it-kriminelle kan få fat i dine password og dine kreditkort-oplysninger. 

I denne BT PLUS-pakke får du:

  • Din computer er under angreb
  • Sådan slår du Java fra
  • Fakta om Java
  • Sådan beskytter du dig mod angreb
Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle guider om penge, privatøkonomi og meget mere. Du kan blandt andet læse om:

Hver dag sidder tusindvis af net-forbrydere og spejder efter svage punkter, såkaldte sikkerhedshuller, i de mest benyttede computerprogrammer verden over. Medio januar 2013 opdagede computer-eksperter, at et af de mest benyttede programmer, nemlig Java SE 7,X, havde et hul, der kunne bruges af it-kriminelle til at invadere enhver computer, der har installeret og bruger Java-programmet.

Men hvordan udnytter it-kriminelle hullet i systemet? Det får du svar på her. Du får også svar på, hvordan du minimerer risikoen for angreb. Og så får du svar på, hvordan du slår Java fra på din computer.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her