KØB PLUS!

Der skal gøres noget for erhvevslivet nu.

Skrevet af MP, Onsdag den 2. januar 2013, 01:45

Statsministeren burde have angivet en række tiltag. Bl.a. ville det være oplagt at meddele, at vi i de kommende år må sænke vores skattetryk, der i dag er verdens suverænt højeste. En skattebyrde der er en betydelig hæmsko i virksomhedernes bestræbelser på at afsætte varer på verdensmarkedet. Og den høje skattebyrde holder også forbrug og investeringer tilbage.

Statsministeren nævnte i sin nytårstale, at folkeskolen skulle forbedres samt at uddannelsesniveauet skulle højnes. Der er ingen uenig i denne målsætning, men jeg mener ikke, at det løser problemet her og nu.

Problemet er, at en bedre uddannelsesindsats først forbedrer konkurrenceevnen om 10-20 år. I mellemtiden er det vigtigt, at der er andre politik-forslag, der øger væksten. Og her savner man bud i nytårstalen.

Mange virksomheder kører på pumperne, der skal gøres noget for erhvervslivet NU, eller kommer der endnu flere konkurser og endnu flere arbejdsløse, som belaster fælleskassen.

Mange virksomheder overvejer seriøst at rykke til udlandet, da det er svært at drive virksomhed i Danmark, sker dette er situationen endnu værre for lille røde Danmark !

Besvar